Open Dag 2024

Wat was het een leuke Open Dag bij Holthuizen op zaterdag 13 april, Mede dankzij het mooie weer en natuurlijk de inzet van de vele vrijwilligers was het een groot succes! 

Een honderdtal bezoekers, in alle leeftijdsklassen, heeft de weg naar onze gezellige golfclub gevonden. Ze werden gastvrij ontvangen en leerden de grondbeginselen van het golfen van enthousiaste vrijwilligers die de clinics begeleidden. Nadat ze alle slagen hadden geoefend, mochten ze zelfs een paar holes lopen op de Par 3 baan. Uit de vele positieve reacties, bleek dat onze gasten dit heel leuk vonden. 

Ook het terras was gezellig druk deze dag. Onder het genot van een kopje koffie of soms zelfs een lunch werden de mooie – en soms heel verre – slagen nog eens doorgenomen. Onze pro’s liepen rond om de bezoekers alles te vertellen over de lesprogramma’s. En in de golfshop werden goede zaken gedaan.

De voucherverkoop was ook een groot succes! We zien deze zomer vast nog regelmatig  golfers  met een open dag-voucher terugkomen op onze golfclub. 

Helaas is het al weer voorbij, maar gelukkig hebben we de foto’s nog. Hieronder een selectie.

Klik op de foto om naar de volgende foto te gaan.

1e fotoreeks met dank aan Jaap Koster

2e fotoreeks met dank aan Roel Lubbers

Zie ook DITISRODEN

3e fotoreeks, diversen