Nationaal Golfmagazine juli 2024

Beste golfers,

Zo, het eerste grote golffeestje in Nederland is alweer achter de rug. Wat een geweldig KLM Open hebben we beleefd op The International. Vooral in het weekend was het natuurlijk fantastisch, met stralend mooi weer en subtropische temperaturen. En met, niet te vergeten, een prachtig gevecht op de fairways.

In deze editie van het Nationaal Golfmagazine kijken we uiteraard uitgebreid terug op het KLM Open, met een flinke reportage rond de Italiaanse winnaar Guido Migliozzi, die na een zinderende play-off op de achttiende hole de winst naar zich toetrok.

Verder uiteraard aandacht voor Joost Luiten, die zich andermaal ontpopte als de beste Nederlander. Hij komt overigens nóg eens aan bod in het blad, maar dan als die teleurgestelde golfer die – samen met Darius van Driel en Dewi Weber – door NOC*NSF de toegang tot het deelnemersveld van de Olympische Spelen is ontzegd. Een omissie die Luiten na het ter perse gaan van ons blad overigens met behulp van een rechtsgang hoogstpersoonlijk rechtzette.

Ook de andere Nederlanders komen natuurlijk aan bod. Met onder anderen Wil Besseling, Lars van Meijel, Daan Huizing, Wouter de Vries, Darius van Driel, Mike Toorop, Lars Keunen en meerdere amateurs onder aanvoering van de man die het weekend wél haalde: Lars van der Vight.

We kijken ook meteen naar het volgende hoogtepunt: het Dutch Ladies Open, dat half juli wordt gehouden op de Hilversumsche. Anne van Dam is daar de trekpleister, maar de ogen mogen ook gericht zijn op de momenteel in uitstekende vorm verkerende Niki Hofstede.

Laten we als golffans ook onze vrouwelijke sterren steunen in hun toptoernooi. Tot op de Hilversumsche!

In de bijlage vindt u een afbeelding van de nieuwe voorpagina en hieronder de link naar de website.

 

 

Het E-magazine vindt u op:

https://www.nationaalgolfmagazine.nl/reader

 

Veel leesplezier gewenst met deze nieuwste editie van Nationaal Golfmagazine.

 

Team Nationaal Golfmagazine,

 

Eric Korver

Richard van Stralen