Golfschool

Welkom bij Golfschool Holthuizen, de golfschool waar de PGA-professional Gerrald Komduur samen met zijn collega Ronald van Bruggen de lessen verzorgt. Of het gaat om effectief swingen, beter putten, zekerder uit de bunker slaan of dichter bij de hole chippen en pitchen, bij de pro’s van Golfschool Holthuizen bent u aan het juiste adres voor individuele maatwerktrainingen of het volgen van groepslessen

Afhankelijk van uw persoonlijke wensen kan het door de NGF en PGA ontwikkelde stappenplan aangeboden worden. U werkt dan heel gericht aan uw vaardigheden om stap voor stap een lagere handicap te behalen.

Alle lessen en trainingen kunnen zowel individueel als in groepsverband worden gegeven. Het voordeel van privelessen is de persoonlijke aandacht, het lesprogramma zal, meer dan bij groepslessen, een individueel karakter krijgen. Hier is dan ook sprake van echt maatwerk. De voordelen van lessen in groepsverband zijn, naast de prijsstelling, dat u in een gezellige groep andere golfers leert kennen, van elkaar leert en successen samen beleeft. U maakt vaak dezelfde ontwikkeling door, waardoor het leuk is om samen de baan in te gaan.

Er zijn altijd aantrekkelijke aanbiedingen van lesprogramma’s.