Studenten GAGV Pitch

De Groninger Albertiaanse Golf Vereniging (G.A.G.V.) Pitch, kortweg Pitch, is een algemene studenten golfvereniging opgericht op 14 februari 2005 onder de naam Groninger Studenten Golf Vereniging (G.S.G.V.). De vereniging is een officiële subvereniging van de R.K.S.V. Albertus Magnus sinds 2018. De vereniging is toegankelijk voor studenten van zowel de Rijksuniversiteit Groningen als de Hanzehogeschool Groningen. De homecourse van Pitch is GC Holthuizen, te Roden. Op slechts 20 busminuten van de Grote Markt (bus 4) vind je de golfclub aan het Oosteinde 7a in Roden. De club beschikt over een grote 9 holes baan en een leuke par 3 baan met kortere holes. Verder zijn er prima oefenfaciliteiten (waaronder een verlichte driving range).

Bij Pitch kan je voor een studententarief je handicap 54 halen, je golfspel verbeteren en 9 of 18 holes lopen. Ook kan je als lid gebruik maken van de driving range en de par-3 baan. Naast de maandelijkse toernooien worden er ook borrels georganiseerd, die voor leden en niet-leden toegankelijk zijn. Ons grootste evenement is het Open, wat in mei plaatsvindt.

Op 31 maart 2008 heeft de vereniging zich aangesloten aan de Nederlandse Studenten Golf Vereniging (N.S.G.V.), wat betekent dat de leden qualifying kaarten kunnen inleveren voor hun handicap. Hiermee is het voor de leden ook mogelijk om door heel Nederland mee te doen aan toernooien die door de verschillende studenten golfverenigingen worden georganiseerd.

 

Tarieven Leden G.A.G.V. PITCH (Groninger Studenten Golf Vereniging)

Lid Pitch met handicap:
Van 1 april tot 1 oktober na 16.00 uur de baan in, van 1 oktober tot 1 april de gehele dag de baan in
Onbeperkt gebruik maken van de oefenfaciliteiten op alle momenten van de dag
Betalen greenfee voor gebruik van de baan; € 22,50, voor 9 holes en € 30,- voor 18 holes, dagkaart par 3 baan € 18,50
10 rittenkaart studenten par 3 baan € 148,-
Kosten van dit lidmaatschap: € 15,- per persoon per jaar

Lid Pitch, tevens lid Holthuizen met handicap:
Van 1 april tot 1 oktober na 16.00 uur de baan in, van 1 oktober tot 1 april de gehele dag de baan in
Onbeperkt gebruik maken van de oefenfaciliteiten op alle momenten van de dag
Kosten van dit lidmaatschap: € 189,- per persoon per jaar (NGF bijdrage € 6,00).

Jeugdlidmaatschap t/m 20 jaar) en NGF Lid Pitch, zonder handicap:
Onbeperkt gebruik maken van de oefenfaciliteiten op alle momenten van de dag
Kosten van dit lidmaatschap: € 15,- per persoon per jaar*

* wanneer een student graag handicap 54 wil halen wordt er een eenmalige bijdrage gevraagd van € 50,- betreft de theorielessen en theorie-examen, alsmede de begeleiding van de mentor. Wanneer men de baan ingaat (ook met de mentor) zal er greenfee betaald moeten worden.