Samen trainen

Na het succes van afgelopen jaar wordt er ook in het voorjaar van 2024 ‘Samen Trainen’ georganiseerd. Wat is er nou leuker om op een ontspannen en uitdagende manier in groepsverband aan je golfvaardigheid te werken. Het trainingsprogramma is samengesteld door onze golfpro’s.

Samen trainen bestaat uit een 6-tal trainingen. Een training die begeleid wordt door een pro wordt opgevolgd door een training waarbij de deelnemers zelfstandig gaan oefenen op basis van een door de pro aangeleverd trainingsprogramma. In totaal zal de pro bij 3 trainingen aanwezig zijn. Na elk training is er de mogelijkheid om op vrijwillige basis de baan in te gaan om nog enkele holes te spelen. Deze tip willen wij u op voorhand al meegeven om een optimaal rendement uit uw trainingen te halen.

Naast het verbeteren van de golfvaardigheden is ‘Samen Trainen’ een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen. De trainingen worden afgesloten met een recreatieve wedstrijd met barbecue, waarbij de golfpro’s aanwezig zullen zijn.

Alle leden en proefleden van  Holthuizen kunnen deelnemen aan de trainingen.

Programma

Het programma bestaat uit 6 groepstrainingen en een afsluitende wedstrijd met BBQ. Je traint wekelijks met een groepje van maximaal 6 personen. We starten vanaf begin maart tot medio april 2024. De slotwedstrijd met BBQ is gepland op 20 april 2024.

De inschrijving sluit op 17 februari 2024.

6 trainingen: € 60,- per persoon

BBQ: € 10,- per persoon

Aanmelden samen trainen

Mijn voorkeur voor trainingsmomenten
    (bij voorkeur meerdere opties invoeren)

De groepen zullen zoveel mogelijk op basis van handicap worden ingedeeld.

Na aanmelding ontvangt u een factuur van het secretariaat.

Ruim voor aanvang van de training ontvangt u van ons de groepsindeling en verdere informatie.