Samen trainen

Samen Trainen

In het voorjaar start Holthuizen met begeleide groepstrainingen. Het doel van deze trainingen is uw spelniveau te verbeteren en het spelplezier te verhogen. Het is tevens een goede gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen. Of u nu op jacht bent naar een lagere handicap of de punten niet zo belangrijk vindt: iedereen vindt het leuk als de slagen beter lukken tijdens een rondje golf.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor leden van Holthuizen. Jong of oud, lage of hoge handicap, werkend of gepensioneerd, het maakt niet uit we zullen zoveel mogelijk met uw wensen rekening houden. Heeft u het te druk om wekelijks met dezelfde mensen te spelen of wilt u andere mensen leren kennen, geef uzelf dan individueel of als paar op. Wij proberen u dan in te delen in een groep die bij u past. Speelt u regelmatig met een groep op vaste tijdstippen, schrijf uzelf dan als groep in.

Begeleide Groepstraining (Geen groepsles)

Onder groepstraining verstaan wij samen een bepaald onderdeel van het golfspel oefenen. De groepstraining bestaat uit een 6-tal trainingen. Het trainingsprogramma is samengesteld door de golfpro en hij zal de trainingen ook begeleiden. De nadruk ligt op het gezamenlijk oefenen, zoals het woord al aangeeft is dit geen les.

Programma

• 6 groepstrainingen
• Maximaal 6 personen
• Wekelijks
• Start medio maart tot begin mei 2023
• Slechts € 60 per persoon voor 6 trainingen

Omdat het een pilot betreft starten we met maximaal 5 groepen, wees er dus snel bij want vol=vol.
De inschrijving sluit 22 februari 2023.

  Aanmelden samen trainen

  Motivatie voor deelname


  Mijn voorkeur voor trainingsmomenten

  Ochtend

  Middag

  Avond

  Geef minimaal 2 en bij voorkeur 3 mogelijkheden aan. Dagen en tijdstippen zijn uiteraard afhankelijk van voldoende animo en beschikbaarheid van de pro’s.