JEUGD

Jeugdgolf

Golfclub Holthuizen in Roden heeft jeugdgolf letterlijk hoog in het vaandel staan. De golfclub biedt de jeugd alles om goed te leren golfen en te trainen om de sport steeds leuker te beleven, en uiteraard, om steeds beter te worden.

Onze pro Isi Zejnulahu zorgt voor een goed en evenwichtig opgezet les- en trainingsprogramma. Aansluitend op de lessen en trainingen staat een enthousiaste groep jeugdcoaches klaar om op de par 3 oefenbaan van de golfclub het geleerde onder kundige begeleiding in praktijk te brengen. In 2017 is de par 3 baan uitgebreid tot een heuse 9-holes baan. Dus volop gelegenheid om het geleerde met de jeugdcoaches in het echt toe te passen en eigen te maken met uitdagende en speelse oefeningen en/of wedstrijdjes.

De jeugdcommissie van Golfclub Holthuizen co√∂rdineert en ondersteunt verder alle vormen van wedstrijden in NGF-competitieverband, deelname aan Noord en Oost Nederlandse Jeugdwedstrijden (NNO Tour) en allerlei gezelligheidswedstrijden.

Golfclub Holthuizen heeft ongeveer 30 jeugdleden en spant zich continu in om nieuwe jeugdspelers aan te trekken. Dit doet zij o.a. met de jaarlijkse gratis school activiteiten, de jaarlijkse Open Dag en actieve benadering van de kinderen via hun volwassen spelende ouders en andere acties. Kortom, Golfclub Holthuizen neemt de jeugd serieus en wil alle kansen bieden om een goede golf(st)er te worden, maar boven alles plezier te hebben aan de golfsport!

Klik HIER voor een overzicht van alle lidmaatschapstarieven, inclusief jeugd.