Cor Emmens 25 jaar bij Holthuizen

Wat gaat de tijd toch snel. Het is alweer 25 jaar geleden dat Cor Emmens voor het eerst het gras op onze golfbaan maaide. En natuurlijk is dat niet het enige dat hij doet; prikken, bezanden, reparaties aan de machines. Cor draait er zijn hand niet voor om. 

Vandaag (17 oktober) hebben we dit jubileum van Cor in kleine kring gevierd. Er was koffie en gebak en natuurlijk waren er cadeaus. Bloemen van de firma Vos, een mand met lekkernijen van de Golfclub, cadeaubonnen en een wandbord met foto’s van Cor op de golfbaan.

En bij foto’s uit de oude doos, wist Cor nog wel een paar grappige anekdotes te vertellen. Bijvoorbeeld hoe hij voor een speciale wedstrijd een oud autootje in de bunker bij 8 wist te parkeren door keihard over het pad van hole 3 naar 8 te racen. Cor had dan ook ervaring met auto-cross, hij is er zelfs een keer kampioen mee geworden. 

We hopen Cor nog lang over onze golfbaan te zien crossen, maar dan wel met een van de maaimachines. 

Cor, heel erg bedankt wat je allemaal voor onze club hebt gedaan. We hebben er allemaal plezier van tijdens onze golfronde’s. En als het eens een keer niet zo goed gaat tijdens het spel, aan Cor (en zijn collega’s) heeft het niet gelegen. 

Cor2