lidmaatschappen

Golfclub Holthuizen kent voor het bedrijfsleven een tweetal lidmaatschappen.

Het bedrijfslidmaatschap is voor een bedrijf, dat lid is met een of twee mensen. Deze mensen zijn volwaardig lid van de vereniging en kunnen aan alle verenigingswedstrijden en activiteiten deelnemen. Tevens kunnen zij gebruik maken van alle faciliteiten voor de leden. Het bedrijf kan deelnemen aan alle activiteiten van de businessclub en wedstrijden van de bedrijvencompetitie.

Het business clublidmaatschap is voor bedrijven om tegen een aantrekkelijke prijs toch te kunnen golfen en te kunnen deelnemen aan de activiteiten van de business club en wedstrijden van de bedrijven competitie. Dit lidmaatschap wordt per jaar aangegaan en het bedrijf  krijgt tien greenfeekaarten om te kunnen spelen.

Wilt u  meer informatie over een bedrijfs- of business clublidmaatschap, vul het contactformulier in en wij sturen u de informatie en nemen contact met u op.

(CE)