Brasserie gesloten!

We hadden er op gehoopt dat onze Brasserie de dans zou ontspringen bij de aanscherping van de corona-maatregelen.., maar helaas, niets is minder waar. Op last van de Veiligheidsregio Drenthe is de horeca op Golfbaan Holthuizen, net als op alle andere Drentse banen, met ingang van vrijdagmiddag 9 oktober gesloten. Dit voorlopig voor een periode van nu nog twee weken, waarna de coronasituatie opnieuw zal worden geëvalueerd.

Dit betekent ook dat er voorlopig geen nazit mogelijk is na een golfronde, dus ook niet na wedstrijden, en ook geen prijsuitreikingen. Eventuele prijzen kunnen, zoals in een eerdere nieuwsbrief aangegeven, worden afgehaald bij het secretariaat. Ook een kopje koffie vooraf is dus gedurende deze periode niet mogelijk. We verzoeken alle spelers niet eerder dan 15 minuten voor hun golfronde aanwezig te zijn en direct na het spelen en opbergen van de golfsets weg te gaan.  De kleedkamers en toiletten blijven overigens wel geopend gedurende deze periode.

Laten we hopen dat deze sluitingsperiode inderdaad beperkt zal zijn en dat we over twee weken weer kunnen genieten van een hapje en drankje bij onze Brasserie.

HM