Nationaal Golfmagazine oktober

Beste golfers,

Mentale problemen blijken toch een steeds groter onderwerp in de wereld van met name topgolf. In de vorige editie vertelde Koen Kouwenaar nog openhartig hoe hij zijn problemen overwon, maar in dit Nationaal Golfmagazine legt toptalent Nordin van Tilburg uit waarom hij de handdoek in de ring gooit.

Verder kijken we natuurlijk naar de DP World Tour, waar de beslissende fase is begonnen. In de komende weken worden de kaarten geschud. Wie speelt de finale in Dubai en – misschien nog wel veel spannender – wie houdt zijn speelrecht en wie niet. In die laatste categorie is er nog veel werk voor Daan Huizing. Darius van Driel kan zich voorbereiden op de finale, terwijl Joost Luiten nog even gas moet geven om die te halen.

Ook even het spotlight op het Duitse talent Helen Briem, die debuteerde op de Ladies European Tour met een overwinning. Van deze dame gaan we nog veel horen, en misschien al wel in de eerstvolgende Solheim Cup, die – jawel – gehouden wordt in ons eigen land op Bernardus Golf.

In de komende editie hebben we een special over de winteracties op de golfbanen, nu het ’minder warme’ seizoen weer nadert. Laat de Nederlandse golfers maar weten waarom het in de winter zo leuk is om naar je baan te komen en welke voordeeltjes ze eventueel hebben. Winterabonnement? Deel het met je doelgroep: de golfers. Voordeliger tarieven? Gooi het er maar in. Informeer bij Richard van Stralen naar de commerciële mogelijkheden. Tipje van de sluier: advertenties vanaf 195 euro, advertentie en redactie vanaf 295 euro.

Het E-magazine vindt u op:

https://www.nationaalgolfmagazine.nl/reader

 

Veel leesplezier gewenst met deze nieuwste editie van Nationaal Golfmagazine.

Team Nationaal Golfmagazine,

Eric Korver

Richard van Stralen