Nationaal Golfmagazine September

Beste golfers,

Zo sta je aan het begin van een mooi golfseizoen, zo hebben we als het om Nederland gaat de laatste toptoernooien alweer gehad. In Westwoud, Aalden en Bakel streken in augustus de mannen neer van de Pro Golf Tour voor een reeks van drie toernooien. De Dutch Swing.

Dat leverde veel Nederlandse blikvangers op, met als uitschieter Koen Kouwenaar, die zegevierde op de Westfriese. Dat was zijn eerste succes na een lange en moeilijke periode, waarover hij uitgebreid vertelt in deze editie. En verder natuurlijk alles over de drie evenementen van de Dutch Swing.

Ook aandacht uiteraard voor de DP World Tour, waar de drie Nederlanders nog met drie verschillende insteken aan het strijden zijn. Joost Luiten deed het afgelopen week weer goed in Engeland, maar in deze editie wordt ook duidelijk waarom dat nodig is. Ook Darius van Driel en Daan Huizing komen aan bod.

We trekken nog even twee amateurs voor het voetlicht: Scott Woltering en Nevill Ruiter. De eerste stond in de finale van het prestigieuze Boys Amateur Championship, de tweede won het iets minder prestigieuze maar niet minder mooie Dutch Amateur Championship.

Verder natuurlijk weer de altijd nuttige mentale tips van Wiebeke Seymortier, een blik op golfeiland Tenerife, waarover Bert Trommelen van 3D Golfvakanties je weer alles kan vertellen.

In de komende editie hebben we een special over de sale die er natuurlijk zo tegen het einde van het seizoen weer aankomt. ‘Kom naar beneden en sla je slag’, riep Gaston vroeger altijd bij Prijzenslag. Nou, dat geldt ook voor de golfstores van Nederland. Laat maar weten wat er in de sale is, dan slaan de golfers van Nederland vast ook hun slag. Informeer bij Richard van Stralen naar de commerciële mogelijkheden. Tipje van de sluier: advertenties vanaf 295 euro.

Het E-magazine vindt u op:

https://www.nationaalgolfmagazine.nl/reader

 

Veel leesplezier gewenst met deze nieuwste editie van Nationaal Golfmagazine.

 

Team Nationaal Golfmagazine,

Eric Korver en Richard van Stralen