Gastspelers

Het reserveren van een starttijd als gastspeler bij Golfclub Holthuizen

Vooraf registreren.

Als u voor het eerste keer een starttijd online wilt reserveren via de website van een golfbaan die gebruik maakt van software van E-Golf4U (meer dan 150 golfverenigingen in Nederland) is het noodzakelijk om te registreren. Hiermee creëert u een “account” waarmee u starttijden kunt reserveren op alle banen die E-Golf4U software gebruiken (mits de vereniging dat zo heeft ingericht). Het systeem vraagt om een aantal gegevens waaronder een email adres en een door u gekozen password. U ontvangt daarna een email waarin u wordt gevraagd om het e.e.a. te bevestigen. Vervolgens kunt u d.m.v. het email adres en password inloggen om een starttijd te reserveren.

Het reserveren van een starttijd.

Eenmaal ingelogd in het reserveringsysteem heeft u de gelegenheid om de datum te kiezen waarop u wilt spelen. Vervolgens geeft u aan op welke baan (Hoofdbaan of Par 3) u wilt spelen en of u 9 of 18 holes wilt spelen. De groene blokken die worden getoond geven de nog beschikbare tijden aan. Door op een van de blokken te klikken maakt u een reservering. U heeft nu de gelegenheid om tot maximaal 3 spelers (aantal is afhankelijk van de op dat moment geldende coronaregels) toe te voegen aan uw flight. Als laatste stap wordt u geacht om de reservering te bevestigen. In het geval dat er is gekozen voor het spelen van 18 holes heeft u een starttijd en een doorkomst tijd toegewezen gekregen. Op de Hoofdbaan is de tweede tijd precies 2 uur later dan de starttijd, op de Par 3 is dat maar 1 uur.

Tot slot.

Lukt het niet om uw starttijd online te reserveren, dan kan dat geregeld worden via het secretariaat die tijdens kantooruren te bereiken is onder telefoonnummer 050-5015103.