Gastspelers

 

Het reserveren van een starttijd

Vooraf registreren

Als u voor het eerste keer een starttijd online wilt boeken via deze website is het noodzakelijk om u eerst te registreren. Hiermee creëert u een “account” waarmee u starttijden kunt reserveren. Het systeem vraagt om een aantal gegevens waaronder een e-mail adres en een door u gekozen wachtwoord. U ontvangt daarna een email waarin u wordt gevraagd om de door u ingevulde gegevens te bevestigen. Vervolgens kunt u met uw e-mail adres en wachtwoord inloggen om een starttijd te reserveren. Let op: boven in het scherm staat eerst de mogelijkheid voor leden/vrije golfers om in te loggen en daaronder de mogelijkheid voor gasten.

Klik hieronder op de button voor het reserveren van een starttijd (of voor het maken van een account)

 

Hoofdbaan of Par 3, 9 of 18 holes

Eenmaal ingelogd in het reserveringsysteem heeft u de gelegenheid om de datum te kiezen waarop u wilt spelen. Vervolgens geeft u aan op welke baan (Hoofdbaan of Par 3) u wilt spelen en of u 9 of 18 holes wilt spelen. De groene blokken die worden getoond geven de nog beschikbare tijden aan. Door op een van de blokken te klikken maakt u een reservering. U heeft nu de gelegenheid om tot maximaal 4 spelers (maximale gezamenlijke playing handicap 110) toe te voegen aan uw flight. Wanneer het niet lukt om uw flightgenoten toe te voegen, kunt u de namen ook vermelden in het opmerkingenveldje.

Bevestigen reservering

Als laatste stap wordt u geacht om de reservering te bevestigen. In het geval dat er is gekozen voor het spelen van 18 holes heeft u een starttijd en een doorkomst tijd toegewezen gekregen. Op de Hoofdbaan is de tweede tijd precies 2 uur later dan de starttijd, op de Par 3 is dat maar 1 uur.

Tot slot

Lukt het niet om uw starttijd online te reserveren, dan kan dat geregeld worden via het secretariaat dat tijdens kantooruren te bereiken is onder telefoonnummer 050-5015103.

 

Naar boven