Gastspelers

i-frame restricties

Het reserveren van een starttijd als gastspeler bij Golfclub Holthuizen

Vooraf registreren.

Als u voor het eerste keer een starttijd online wilt reserveren via de website van een golfbaan die gebruik maakt van software van E-Golf4U (meer dan 150 golfverenigingen in Nederland) is het noodzakelijk om te registreren. Hiermee creëert u een “account” waarmee u starttijden kunt reserveren op alle banen die E-Golf4U software gebruiken (mits de vereniging dat zo heeft ingericht). Het systeem vraagt om een aantal gegevens waaronder een email adres en een door u gekozen password. U ontvangt daarna een email waarin u wordt gevraagd om het e.e.a. te bevestigen. Vervolgens kunt u d.m.v. het email adres en password inloggen om een starttijd te reserveren.

Problemen met Safari.

Helaas is er op dit moment een vervelend probleem voor gebruikers van recente versies van de browser Safari. Dit probleem is bekend bij E-Golf4u en in hier geven ze aan hoe het probleem eventueel omzeild kan worden.

Het reserveren van een starttijd.

Eenmaal ingelogd in het reserveringsysteem heeft u de gelegenheid om de datum te kiezen waarop u wilt spelen. Vervolgens geeft u aan op welke baan (Hoofdbaan of Par 3) u wilt spelen en of u 9 of 18 holes wilt spelen. De groene blokken die worden getoond geven de nog beschikbare tijden aan. Door op een van de blokken te klikken maakt u een reservering. U heeft nu de gelegenheid om tot maximaal 3 spelers toe te voegen aan u flight. Als laatste stap wordt u geacht om de reservering te bevestigen. In het geval dat er is gekozen voor het spelen van 18 holes heeft u een starttijd en een doorkomst tijd toegewezen gekregen. Op de Hoofdbaan is de tweede tijd precies 2 uur later dan de starttijd, op de Par 3 is dat maar 1 uur.

Tot slot.

Lukt het helaas niet om u starttijd online te reserveren dan kan dat geregeld worden via het secretariaat die door de week overdag is te bereiken onder telefoonnummer 050-5015103.

Paul Roper

Iframe restricties in Safari

Gebruikers met een ander systeem dan Apple en Safari

Geen problemen

Gebruikers met Apple en Firefox of Chrome

Geen problemen. Toevoegen aan startscherm zal niet werken, want wordt altijd geopend in Safari

Gebruikers met Apple en een oudere versie van Safari

Geen problemen, maar is wellicht tijdelijk omdat updates niet tegengehouden kunnen worden

Gebruikers met Apple en nieuwe versie van Safari

Wel problemen

Er is een workaround gemaakt zodat het blijft werken maar dan moet je wel vaak extra klikken. Bij inloggen 1 x klikken (of 2 x als starttijden ook gebruikt wordt). Daarna nog 1 x bij iedere pagina waarop een E-Golf4U iframe wordt geladen.