leer golfen

De Nederlandse Golf Federatie heeft sinds 2012 een plan ontwikkeld om enthousiaste beginners van de golfsport zo snel mogelijk vertrouwd te maken met waar het om te doen is: het behalen van baanpermissie om te kunnen golfen.

Bij Holthuizen kunt u op elk gewenst ogenblik beginnen met leren golfen en wij bieden u de gelegenheid om dat onder deskundige leiding van de golfprofessionals en mentoren te doen.
De golfprofessional zalu de eerste beginselen van het golfspel aanleren; de mentor is een enthousiaste golfer van Golfclub Holthuizen die het leuk vindt om u de vereiste golfetiquette te laten ervaren in de baan.

In plaats van het doen van een examen om te mogen golfen, volgt een beginnende speler een stappenplan, met als doel het behalen van baanpermissie. Hierna is er de tweede stap: het behalen van een clubhandicap 54.

Bekijk de video en laat u inspireren om zelf te gaan golfen: golf.nl/zelf-golfen

reacties van leden die het golfen bij Holthuizen hebben geleerd:

*   ‘Vanaf het begin dat ik bij Holthuizen binnen kwam voelde ik de betrokkenheid van mijn mentor. Mijn proeflidmaatschap heb ik direct omgezet na het behalen van baanpermissie.
Arnold B.

*    ‘t is eigenlijk allemaal de schuld van de kinderen….
Kinderen …..we trekken onze beschuldigingen graag in en seponeren hierbij de aanklacht!
Een mooier cadeau, GOLFLES BIJ HOLTHUIZEN, hadden jullie ons niet kunnen geven.
Wat zijn wij verwend!!!
Barbara en Marc.