cursus handicap 54 (stap 1 en 2)

De cursus handicap 54 is de start van uw golfcarrière.

In vergelijking met andere sporten is de golfsport een bijzondere sport. Ook al bent u lid van een golf vereniging, dan mag u toch niet zo maar een baan op. Op de meeste banen dient u in het bezit te zijn van baanpermissie (stap 1) om er te mogen spelen.

Om baanpermissie te verkrijgen moet u een redelijke bal kunnen slaan en de belangrijkste golfegels en etiquette kennen. Etiquette gaat vooral over de gedragsregels; wat mag wel en niet op de baan en hoe zorgt u ervoor dat u zichzelf en andere spelers niet in gevaar brengt en de andere golfers niet ophoudt in de baan.

Na het behalen van baanpermissie heeft u alle ruimte om zelf te oefenen op de golfbaan. Ondertussen worden in de lessen aandacht besteed aan het verstevigen van uw techniek en zelfvertrouwen. Na deze cursus bent u klaar om uw handicap te gaan halen.

Cursus handicap (Stap 1 en 2)
Doel is het behalen van baanpermissie en voorbereiden op het behalen van een handicap.
Inhoud cursuspakket:
• 6 maanden proeflidmaatschap bij Golfclub Holthuizen (deze start 1 maand na de eerste les)
• 10 groepslessen van 50 minuten
• groepsgrootte 3-8 personen
• 1e en 2e theorieles
• theorie-examen
• 2 mentorrondes
• aanvullende begeleiding door mentor
• deelname aan wedstrijden (na het behalen van een handicap)
• vrij gebruik van alle oefenfaciliteiten
• vrij gebruik van par 3 baan (na behalen van baanpermissie)
• vrij gebruik van golfbaan (na behalen van baanpermissie)
• vrij gebruik van golfclubs (tot baanpermissie)
• vrij gebruik van ballen gedurende de lessen

kosten: € 495,- p.p.

Wilt u de cursus handicap (stap 1 en 2) volgen in een groep of privé? Informeer bij het secretariaat naar de mogelijkheden: 050 501 5103.

Cursusdata in 2019:

Dinsdag 16 april , aanvang 19.00 uur. Overige data: DEZE CURSUS IS VOL

23 april, 7, 14, 21 (dubbele les/baanles) en 28 mei, 11, 18 en 25 juni.

Donderdag 25 april, aanvang 19.00 uur. Overige data:

25 april, 2, 9, 16 en 23 mei, 6 (dubbele les/baanles), 13, 20 en 27 juni.

Zaterdag 11 mei, aanvang 11.00 uur. Overige data:

18 en 25 mei, 1. 8, 15 (dubbele les/baanles, aanvangstijd 10.00 uur!), 22 en 29 juni, 6 en 13 juli.

golfschool_aanmelden