Familie toernooi

Zondag 27 augustus was het weer zo ver; het Familietoernooi ging weer van start. 19 teams hadden zich opgegeven voor deze Greensome Stabelford wedstrijd. De weergoden waren ons goed gezind en Joke en Ies hadden er alles aan gedaan om een leuke startlijst te maken, wat goed gelukt was. 

Om 10 uur begon de wedstrijd. Iedereen was enthousiast om er een goede dag golfen met zijn of haar familie van te maken. De resultaten spraken voor zich!  

Tijdens de wedstrijd waren natuurlijk ook weer de holes met de toegevoegde waarde. Hole 6 voor de neary, die door Herman Smits gewonnen werd. Hij slaagde er ook in om de longest op hole 3 te veroveren. Een geweldige prestatie! Bij de dames heeft Sasja v. d. Es de longest gewonnen met een megadrive op hole 3.  Zij heeft hiermee de heren behoorlijk in de schaduw gezet! 

Na afloop van deze geweldige dag vond de prijsuitreiking plaats.

Dankzij de NGF als sponsor was er een aantal leuke prijzen. De winnaars met 39 punten waren  Jan Tiesinga met kleinzoon Bjorn De Grijs. De nummer 2 met 36 punten waren Mike Schmidt met Jan Pott. En nummer 3 met 35 punten Herman Smits met Mathijs Smits. 

Al met al was het een gezellige en uitstekende wedstrijd, die voor herhaling vatbaar is. Dus volgende jaar niet vergeten om op tijd aan te melden om ook van de partij te zijn.

Met dank aan de wedstrijdleiding en alle deelnemers, die van deze dag een mooie belevenis gemaakt hebben. 

Michael Schmidt.

 

Klik op het pijltje om verder te gaan naar de volgende foto.