bedrijvencompetitie 2022

Voor alle businessclub leden wordt er vanzelfsprekend ook in het golfseizoen 2022 weer een bedrijvencompetitie georganiseerd. Na het corona tijdperk gaan we met nieuw elan en vol nieuwe ideeën op 26 april weer van start gaan met de bedrijvencompetitie.

De datums van de speeldagen hebben we inmiddels vastgelegd op de baankalender van Holthuizen.

2022 Activiteit Starttijd
1 Dinsdag 26 april 2022 Eerste wedstrijd bedrijvencompetitie 15.30
2 Dinsdag 31 mei 2022 Eerste wedstrijd bedrijvencompetitie 15.30
3 Dinsdag 28 juni 2022 Sponsorwedstrijd 13.15
4 Dinsdag 6 september 2022 Eerste wedstrijd bedrijvencompetitie 15.30
5 Dinsdag 4 oktober 2022 Eerste wedstrijd bedrijvencompetitie 15.30

Zoals gebruikelijk zullen we de businessclub leden in de week voor de wedstrijd een persoonlijke uitnodiging sturen. Graag horen we dan wie u uitnodigt namens uw bedrijf.

Verder zijn we bezig met het plannen van nog enkele andere leuke activiteiten voor de bedrijfsleden. Zodra daar meer over bekend is laten we het u via de mail weten.

DS

——————————————————————————-

Dinsdag 26 april was het dan zover. Na twee jaar de bedrijvencompetitie onder coronabeleid te hebben gespeeld konden we weer als vanouds van start gaan. Glorieuze winnaar van het individuele klassement was Catrin van der Heide. Naast de longest drive dames die ze ook op haar naam kon zetten, sleepte ze ook namens VDH de teamwinst in de wacht. De bloemen en greenfee van Duurswold konden Emiel en Catrin daarom ook in ontvangst nemen. Henk van de Goot die namens Dijkema Stoffeerders speelde had de longest drive heren. Na hertelling had Haaye de Jong van Aantafel de individuele tweede plaats en derde plaats individueel was voor de Rabobank – Angelina Kok.

Na alle kaarten nogmaals te hebben bekeken rolde de onderstaande stand uit het rekenbrein. De volgende wedstrijd is 31 mei – mis die wedstrijd niet we hebben dan weer een leuk verrassing. Inschrijven kan nu al.

26-4-2022

E.C.O. Inspections

Pieter Tienstra

Catrin van der Heide

Het is razend spannend in de stand in bedrijvencompetitie Holthuizen 2022. Ook na de laatste
speeldag 6 september staat alles nog open.

Meubelstoffeerders Dijkema had een hotshot ingezet Eric Noorman. Hij was goed voor de longest drive heren, Neary en hij had individueel de beste score. Bij VDH werden ze er nerveus van.
Individueel was de tweede plaats voor Dick van der Sluis. Dick speelde voor EIC. EIC maakt daardoor ook een goede kans voor de eind overwinning. De longest drive bij de dames was voor Jeanet
Bathoorn waardoor Secwise ook een leuke prijs naar huis kon nemen.

Met de wetenschap voor het kampioenschap dat ieder team de slechtste dag score kan weg strepen
maken nog veel teams kans op de eindoverwinning.

De laatste en beslissende bedrijvencompetitieronde zal plaatsvinden 4 oktober