Zilveren blad zaterdag 16 oktober

Elk jaar, sinds 1988, verheugen wij ons op deze wedstrijd…. De (V)echtparen wedstrijdzoals wij hem al jaren noemen🤣. Deze jaarlijks terugkerende wedstrijd om

Het Zilveren Blad” aangeboden door Ab Willems een van de 3 oprichters van onze golfclub(eigenaar v.d. grond) Elk jaar denken we…. kunnen we het nog een keer? onze naam bij laten schrijven op het blad, wetend dat we er al op staan, maar dat is al zo lang geleden 1993! Dit jaar scheelde het niet veel, maar 1 stablefordpunt.

Maar u begrijpt het vast al, we zijn eervol 2e geworden.

Ali en Harrie van der Es zijn met 36 stablefordpunten de terechte winnaars 2021 geworden van onze (V)echtparenwedstrijd om het Zilveren blad

Even voor degenen die van cijfers houden🤔:

1) een in het begin beetje killige dag die naarmate de wedstrijd vorderde best wel mooi eindigde.

2) twee personen leidden deze dag, zoals al enkele jaren, de wedstrijd.Een ècht paar t.w. Rita en Max Palfenier   (winnaars 2009).

3)  derde zijn geworden Janneke  en Han Holtman ook met 35 punten maar helaas voor hen waren onze laatste 9 holes beter.

4) 42 mensen hadden zich ingeschreven, dus 21 paren, het hadden er best wat meer mogen zijn met zon gezellige, goed georganiseerde wedstrijd🤓

Als last but not least willen we onze flightgenoten bedanken voor hun geestelijke bijstand en natuurlijk de dames van de Brasserie voor hun goede zorgen voor de inwendige mens.

Lon en Wim van der Heide