Welkom op de nieuwe site

Beste leden van Golfclub Holthuizen,

Zoals je wellicht gehoord of gelezen hebt is er het afgelopen jaar hard gewerkt aan een nieuwe website voor de Golfclub Holthuizen. Deze is nu klaar en gaat de laatste testfase in en dat is het openstellen voor iedereen.

Iets over de nieuwe website…

De opdracht van het bestuur was een website te realiseren die voor gasten en nieuwe leden heel toegankelijk is, zodat het een mooi visitekaartje voor de club is. De navigatie -het rondkijken en vinden van informatie- zou intuïtiever moeten en de informatie specifiek voor leden zou meer gescheiden mogen van de algemene informatie.

Tevens zijn er de randvoorwaarden van focus naar de nieuwe missie, opfrissing naar huidige vormgeving en webtechniek, en voldoen aan gewenste veiligheid en privacy. En uiteraard moet het goed werken op verschillende apparaten zoals PC’s, laptops, tablets en smartphones.

We denken dat we hier in geslaagd zijn maar uiteraard hangt het af van jouw beleving!

De website gaan uitleggen -waar alles te vinden is- is natuurlijk niet de bedoeling, dus we roepen je vooral op om er zelf eens mee te gaan spelen. Een nieuwe website is als een nieuw huis, dus je moet het verkennen en ervaren.

Het inloggen, reserveren en wedstrijd informatie is zoals vanouds aangezien dat in e-Golf4u geregeld wordt.

Als laatste willen we iedereen bedanken die bijgedragen heeft aan de totstandkoming van deze nieuwe website; het bestuur, de website stuurgroep, het bedrijf 3Wmedia en diverse andere contacten.

We hopen dat je hier plezier aan beleeft en mocht je onverhoopt omissies, fouten of andere hobbels tegenkomen dan graag reacties naar emailadres <golfclubholthuizen@gmail.com>.

De website werkgroep (Douwe Fokkinga, Annemarie Smith, Hetty Meijs en Paul Roper)