Wedstrijd vrijwilligers, bestuur en commissies 22 oktober

De commissies en vrijwilligers zijn de (Haarlemmer) olie van onze vereniging. Zij zorgen er voor dat de verschillende activiteiten binnen de club gesmeerd verlopen. Zonder hen zou de hele machinerie die Golfclub Holthuizen heet niet kunnen functioneren. Reden te meer om deze speciale leden eens extra te verwennen. Dit werd op zaterdag 22 oktober gedaan door middel van een gezellige wedstrijd en een minstens zo gezellige borrel en maaltijd na die wedstrijd.

De spelvorm was een 9 holes shotgun wedstrijd met zowel teamprijzen als een individuele stableford uitslag. Alle deelnemers sloegen af van rood, wat voor sommige heren wel heel erg wennen was. Hun ongetemde mannenkrachten konden ze thuislaten, ingehouden slaan was het devies. En vooral op de fairway blijven, want een uitstapje naar de rough betekende in veel gevallen een lost ball, maar in elk geval een veel moeilijker slag naar de green. De baan, en dus ook de wedstrijd, was non qualifying en er mocht overal geplaatst worden, wat menigeen heeft gered van een lage score.

Uiteindelijk bleek Sjon Troudes de individuele stableford winnaar met een score van 18 punten. Peter Jager werd tweede met 17 punten en Wim Houwer veroverde de 3e plaats met eveneens 17 punten. Bij de teams bleek het team van Peter Jager, Paul Scheffer, Toos van Lent en Max Ennes oppermachtig. Zij gingen er met de hoofdprijs (plantenbakje) vandoor. Zij werden op de voet gevolgd door het team van Eds Keizer, Frans de Bree, Dineke Valk en Leo van der Heiden die de tweede prijs (een fles wijn) veroverden. Het team van Thomas Labberton, Kitty Faas, Marjo Rademaker en Cees Laffra eindigde op de 3e plaats.

Voor iedereen was er in elk geval een overheerlijk stamppotbuffet bereid door onze eigen chef-kok Harrie van der Es. En zoals gewoonlijk bleef het nog lang gezellig in het clubhuis!

HM