Wedstrijd St. Handicart 28 juli

Shotgun wedstrijd voor alle leden van Golfclub Holthuizen (> 18 jaar) met handicap 54 of lager. Je hoeft dus zelf geen gebruik te maken van een handicart om mee te doen!  De baten gaan naar de Stichting Handicart. Deze ideële stichting zorgt ervoor dat (tijdelijk) mindervalide golfers hun sport kunnen blijven beoefenen, door het beschikbaar stellen van buggy’s die pashouders tegen een gereduceerd tarief kunnen huren. Daarmee geeft de stichting deze groep golfers de mogelijkheid zowel lichamelijk als ook geestelijk actief te blijven.

Door middel van eigen bijdragen door de pashouders, donaties, giften, legaten en schenkingen verkrijgt de Stichting de benodigde inkomsten om eigen Handicarts aan te schaffen. Deze Handicarts worden geplaatst op golfclubs in Nederland (inmiddels 112). Daarnaast huurt Stichting Handicart jaarlijks ook nog bijna 200 golfkarren op 57 banen in Nederland. Deze golfkarren worden vervolgens door de deelnemende banen tegen een laag tarief aan de pashouders van Stichting Handicart ter beschikking gesteld.

Bij golfclub Holthuizen wordt geld voor de Stichting bijeengebracht tijdens de Handicart wedstrijd, de inleg, inkomsten uit de raadspelletjes en niet te vergeten de opbrengst van de altijd zeer succesvolle veiling! Onze handicart-consul, Frans de Bree, is al druk bezig om de plaatselijke middenstand te bewerken voor het beschikbaar stellen van leuke items.

Deze Shotgun wedstrijd staat open voor alle leden van Golfclub Holthuizen (> 18 jaar) vanaf handicap 54. Je hoeft dus zelf geen gebruik te maken van een handicart om mee te doen!

Kom meedoen op zondag 28 juli en ding mee naar een van de prachtige prijzen! Schrijf je in via de website en maak er een gezellige en succesvolle golfdag van!

HM