Wedstrijd Bestuur, Commissies en Vrijwilligers

Daar was ie weer, de jaarlijkse BC&V wedstrijd, voor diegene die het niet meteen door hebben, de wedstrijd waar het bestuur de commissies en vrijwilligers van de club middels een gezellige wedstrijd bedankt voor hun inzet. Zichzelf natuurlijk ook 😉als belangrijke, zo niet belangrijkste vrijwilligers van onze club!?

Het team waar ik deel van mocht uit maken bestond uit Evert Liewes capt.,  Jannie de Groof-Ennes, Jacqueline Zwegers en ik=Lon v.d. Heide.

Het zou een shotgun start wedstrijd worden dus samen uit en thuis. Spelvorm was  Texas Scramble, in totaal 39 deelnemers= 9 x 4pers. flight en 1 x 3 pers. flight, 4 afslaan door de baan beste bal kiezen en dan drop je 3 ballen binnen een stoklengte van die bal en dan slaan die 3 wiens bal niet gekozen is. Op de green mag iedereen de bal plaatsen putten. Voor wat betreft de 3 persoons flight, die mochten alle slagen maken dus beste bal en bij leggen maar… Van alle spelers moesten er minstens 2 afslagen gebruikt worden. Alles bij elkaar een hele leuke team-spelvorm. En wauw wat een wedstrijden werd het…..echt plannen zo af en toe. Hebben we wel 2 afslagen genomen van iedereen?En dan hoor je Jacqueline nog zeggen, ik sla niet zo ver, nee Jacqueline je slaat niet ver maar zo recht vooruit, mooi midden op de fairway en één keer, op hole 12, de afslag van Evert tot voor de verhoogde rug links, daarvandaan kwam mijn slag onder de bomen langs de schuilhut tot links onderaan de green en slag 3 door Jacqueline kort en krachtig, spot on erin voor een pracht birdie.

Uiteindelijk kwamen we het clubhuis binnen na een heel gezellige wedstrijd met een “beetje miezerregen”😊 . In afwachting van de uitslag hebben we samen gezellig kletsend ervaringen uit zitten wisselen en werd deze top-BC&V wedstrijd afgesloten met een beloofd heerlijk stamppotten-buffet.

Iedereen weet natuurlijk dat de 2e plaats het verhaaltje voor de site mag schrijven dus dan moet er nog een uitslag volgen het was ook allemaal zo gezellig en close maar hier dan de uitslag.

Een geweldige 1e plaats voor team Jeanette Dekker, Engbert Gotink, Marijke Pots en Han Holtman met 22 punten laatste 3 holes 7 punten.

2e plaats dus voor team Evert Liewes, Jannie de Groof Ennes, Jacqueline Zwegers en Lon v.d. Heide eveneens met 22 punten maar laatste 3 holes 6 punten.

3e plaats voor team Monique v.d. Linden, Reid Coehoorn, Willie Janssen en Jannes Bathoorn met 21 punten.

Op de website staat bij uitslagen het volledige eindresultaat. Met dit verhaal willen we eigenlijk ook duidelijk maken dat vrijwilligers het hart van onze vereniging zijn of het nu de gezelligheidscommissie is of de commissie G-golf, het bestuur of de Handicart clubconsul is. Club vrijwilliger zijn is gewoon waardevol maar ook gezellig en leuk. Dus namens team Evert Liewes bedankt voor een beregezellige dag

Lon

1e prijs: Jeanette, Han, Marijke, Engbert

2e prijs Jacqueline, Jannie, Lonneke, Evert

3e prijs Willi, Monique, Reid, Jannes

Warme woorden van Bram, en daarna warme stamppotten

See no evil, hear no evil, speak no evil

(Interim-) voorzitter Bram Pruis sprak de vrijwilligers voorafgaande aan de wedstrijd toe. Hieronder de tekst van zijn toespraak:

“Beste mensen,

Welkom!  Als alle vrijwilligers zich hadden aangemeld was het clubhuis te klein geweest, zoveel vrijwilligers leveren op een of andere wijze een bijdrage aan het welslagen van de vereniging.Dat maakt het mogelijk dat velen hier met plezier kunnen spelen.
En dat zijn er veel, denk aan de eigen leden volwassenen en de jeugd, de vele registratieleden, de studenten en greenfeespelers.

We willen zoveel mogelijk het onderlinge contact tussen de leden bevorderen. Met elkaar en voor elkaar de vereniging in stand houden. Zonder vrijwilligers zou dit onmogelijk zijn.

Ik ga niet alle commissies bij langs  (ik zou vast iemand vergeten) maar bij het willen spelen zie je op de website al de eerste activiteiten van vrijwilligers. Bij het aankomen op de vereniging zie het werk van vrijwilligers. En zo gaat het verder, van de bewegwijzering, het groen en de verlichting op het voorterrein tot en met de prijsuitreiking aan het eind van een wedstijd.

Ik hoop dat vandaag dat die verbondenheid nog weer eens bevestigd wordt.

Namens het bestuur maar ook namens alle leden wil ik jullie bedanken voor jullie inzet en wens ik jullie vanmiddag een leuke ‘wedstrijd’!”