Wedstrijd voor bedrijfsleden en sponsoren

Eén keer per jaar wordt er een golffeestje georganiseerd voor de bedrijfsleden en de sponsoren. Dit jaar viel dit op dinsdag 26 juni. 26 deelnemers verspreid over 10 teams zijn op de  uitnodiging ingegaan. Er werd Texas Scramble gespeeld waardoor er uitslagen werden gespeeld die normaliter alleen in de beste golfdromen worden behaald.

Derde werd het gelegenheidsteam Smits Expo/ Rabobank Noordenveld met 43 punten. De vaste vertegenwoordiger van ABG, Fred Bruggink was niet aanwezig maar had wel een fantastisch team samengesteld. Richard Vredeveld, Niek Fopma en Bert Doorn verdedigden de eer van ABG en werden met 44 punten tweede.

De absolute winnaar van de bedrijvenwedstrijd werd het team van de Bitse. Terwijl Harrie de barbecue voorbereide won zijn team gevormd door de heren Jan Tiesinga, Evert Liewes en Bram Pruis de bedrijvenwedstrijd met 45 punten.

De traditionele barbecue werd onder super zomerse omstandigheden genuttigd. De absolute afronding was natuurlijk het roomijs met aardbeien en slagroom.

DS

[hm]