Vrije golferswedstrijd 2 juli

Wat is er leuker dan op een lange zomeravond een heerlijk rondje golf te spelen? Veel leden van onze golfclub doen dat al tijdens de zomeravondcompetitie op de 12 donderdagen rond de langste dag. Maar dit jaar hadden wij ook speciaal voor onze registratieleden een Vrije Golferswedstrijd op een zomeravond. Deze werd gespeeld op dinsdag 2 juli.

Ondanks het beperkte aantal deelnemers (9) was een leuke wedstrijd. Iedereen was enthousiast. Men vond dat de baan er heel mooi  bij lag. Dit was ook terug te zien aan de scores. De winnaar, John Krakeel, kwam binnen met een respectabele 21 stablefordpunten. De tweede prijs was voor Erik Schiphuis. Frank Boom legde beslag op de 3e prijs. De longest en neary werden allebei door Henk Folkersma behaald. Na de wedstrijd en de prijsuitreiking, onder het genot van een drankje en de heerlijke hapjes van Harrie, bleef het nog lang gezellig in het clubhuis.

De volgende Vrije Golferswedstrijd zal waarschijnlijk plaatsvinden op een zondag in september. Wij zullen onze registratieleden hiervoor te zijner tijd een uitnodiging sturen.

1e prijswinnaar John Krakeel

Erik Schiphuis – 2e prijs