Vriendinnendag 7 september

Wat had het organiserend comité van de vriendinnendag, Monique en Dini, alles goed geregeld! Niet alleen hadden ze gezorgd voor prachtig weer en een golfbaan in top-conditie, ook hadden ze met de Brasserie afspraken gemaakt over ontvangst met koffie/thee en iets lekkers en een heerlijk diner na afloop van de 18 holes. Bovendien hadden Dini en Monique zelf vrolijke knapzakjes in elkaar geknutseld, met in de boerenzakdoek een potloodje, tee-tjes en een balletje. Het was een vrolijk gezicht, al die speelsters die met hun rode knapzakjes naar “hun” hole vertrokken (het was een shotgun wedstrijd). En toen de wedstrijd een poosje onderweg was reden Dini en Monique in een vrolijk versierde handicart door de baan en voorzagen alle vriendinnen van heerlijke hapjes en flesjes water!

Door de spelvorm, greensome stableford, waarbij 2 vriendinnen op elke hole afsloegen, de beste bal kozen en vervolgens om en om doorspeelden, was er weinig oponthoud in de baan, die er weer fantastisch bij lag. Na een kleine 4 uur waren de meeste speelsters weer binnen. Ze waren toen ook wel toe aan even zitten met een drankje, want door de warmte was het spelen best vermoeiend. 

Er was een prijsuitreiking, waarbij iedereen een prijsje kreeg (met dank aan alle sponsoren), maar eerst waren er bloemen voor de horeca-medewerksters, die vandaag extra hard gewerkt hadden. 

De eerste prijs werd gewonnen door Ali Huizinga et Iet Pranger met 33 stablefordpunten. Anita Groenman en Sonja Labordus bezetten de tweede plaats met eveneens 33 stablefordpunten. Op nummer 3 eindigden Carla Hofsteenge en Jacqueline Zwegers met totaal 32 punten.

Na de prijsuitreiking was er dan het voortreffelijke diner, bereid door de Brasserie. Het was een zeldzaam mooie avond, dus men kon heerlijk op het terras blijven zitten. Daar bleef het dan ook nog lang gezellig. 

We danken de Greenkeepers voor de goede voorbereiding van de golfbaan, de horeca voor het heerlijke diner en natuurlijk Dini en Monique voor de wedstrijdleiding en de creatieve en culinaire invulling die ze aan deze damesdag hebben gegeven. We kijken nu al uit naar volgend jaar! 

Het begin van een mooie dag

 

Heerlijke hapjes

 

Veel vriendinnen

 

De prijsuitreiking

 

De winnaressen, Ali Huizinga en Iet Pranger

 

Het horeca team in de bloemetjes

 

knappe knapzakjes