Vriendinnendag 2018 is back again, en hoe?!!!

Hier droom je van, jawel, je leest het goed, liefst 41 inschrijvingen!

Met uitstekend Hollands weer, rond 22 gr., drupje regen tijdens de koffie en plakje erbij, werd er om half een gestart. We speelden greensome stableford, Mooi, als je teamgenoot netjes rechtdoor slaat, kun jij lekker alles uit de kast slaan, want de eerste bal ligt al goed. Maar niets is bestand tegen Marjo Rademaker, die “”ragt”” er maar op los en had een superieure verdiende Longest. De Neary is een wat gedecideerde, gecontroleerde slag, die uitstekend en kalm werd geslagen door Jolande Hollander, bravo altijd moeilijk zoiets!

We hadden het in onze flight, met Jitske Pranger en haar zus Iet, uitstekend naar onze zin en genoten. Om ons heen zagen we ook allemaal dartelende golfsters, die het ook leuk hadden. Alleen lukten ons de ultra-korte putjes van mij (Ietje) en Iet telkens niet, is misschien de naam?

Ineens zagen we Harrie, crossend over de baan, maar wel met schort, dat betekent goed nieuws. We werden getrakteerd op warme loempia’s, wat heerlijk, wat een leuke verrassing.

In het clubhuis aangekomen bleken de scores dicht bij elkaar te liggen. Toos van Lent en Karin Eeltink, op de valreep nog ingeschreven, wisten met een aantal parren de eerste prijs te scoren met liefst 37 punten. Dat belooft wat, ze golfen nog niet zo heeeeeeel erg lang! Ria de Vries en ik hebben de tweede prijs gescoord met 35 punten. Ria slaat meestal rechtdoor, zo blij mee. Trijny de Lange en Bea Drent scoorden de derde prijs met 34 punten. En belangrijk, Trijny is dit keer droog gebleven, geen gezwem in de vijver met het hele golfspul,maar ook dan onder de modder blijft ze toch nog scoren.

Alle gasten kregen een mooi verpakte Holthuizen golfbal als herinnering aan deze dag. De prijzen waren heerlijk, leuk verpakt en origineel, om “”op te eten””. Tot slot met zijn allen een heerlijke daghap. De dag was helemaal compleet en mooi, samengevat: “”Wat ben we mooi vut weest met zijn allen””!

Hartelijk dank, Harrie, Alie, rondrennende marathonloopster, Corrie, Marjo en Alie, het was echt super COOL en TOP!!!

Ietje Veldman

[hm]