Vlaggetjeswedstrijd op een stralende koningsdag!

Na vijf afgelaste gezelligheidswedstrijden, konden we deze koningsdag eindelijk van start met een stralende zon en enthousiaste deelnemers, gehuld in oranje outfits en idem accessoires!  Met het maximaal aantal inschrijvingen van 51 deelnemers, was er bij de aftrap koffie met een heerlijke tompouce. Iedere deelnemer had zijn of haar individuele hoeveelheid slagen die opgesoupeerd konden worden. Wanneer de slagen op waren kon de eigen vlag geplaatst worden. Vrijwel alle deelnemers hadden na hun ronde op de hoofdbaan nog slagen over die gespeeld konden worden op kleintje Holthuizen. Wat was het een vrolijk gezicht, al die vlaggen die her en der neergezet waren. Monique van der Linden (1e), Ton Schulte (2e), George Brockbernd (3e) en Jantien Groeneveld (4e plaats) bereikten als enigen de green van de 4e hole op de Par 3. Monique en Ton kunnen hun prijs afhalen bij het secretariaat! En George en Jantien krijgen eeuwige roem voor hun resultaat tijdens deze vlaggetjeswedstrijd!