Verslag slotdag Damesochtend 31 oktober

En dan is het zomergolfseizoen zomaar weer voorbij

Ter afsluiting van het zomerseizoen speelden we op 31 oktober met 23 dames 9-holes Texas Scramble. We hadden er rekening mee gehouden dat we het niet helemaal droog zouden houden (sommigen waren tot de tanden toe gewapend met plu en regenhoes), maar we kwamen toch allemaal droog weer binnen. Dat geeft altijd een tevreden gevoel. Binnen wachtte ons een overheerlijk en rijk gevuld lunchbordje, een superidee dat zeker navolging/herhaling verdiend. Een pluim voor Harry!

De teams waren door de wedstrijdleiding zo samengesteld dat elke flight een handicap van 7 slagen had, nooit eerder vertoond denken wij. Compliment voor Marjo die dat allemaal met het blote koppie had berekend en zelfs nog een paar keer moest aanpassen vanwege wijzigingen in de aanmeldingen.

Marjo en Barbara reikten de eerste prijs uit aan het team van Trijnie de Lange, Margreet Wouda en Ali Huizinga die met slechts 1 slag (op de laatste hole!) ondergetekenden hadden verslagen.

Daarna werd ook de jaarprijs uitgereikt. Trijnie de Lange bleek overall het beste te hebben gepresteerd en ging met een karrenvracht aan prijsjes naar huis (beste score over 9 wedstrijden, birdy queen en ga zo maar door, teveel om te kunnen onthouden ?).

Marjo en Barbara, heel veel dank voor jullie inspanningen, het was weer prettig geregeld allemaal.

Janneke Schelling
Marianne van Gelder