Verslag Peizer golfkampioenschappen

Voor de zevende keer zijn op zaterdag 30 juni de Peizer golfkampioenschappen georganiseerd. Het aantal deelnemers was beperkt. Er deden zeven clubleden mee en zes niet-leden. De golfomstandigheden waren fantastisch; een lichte bries en een strak blauwe hemel. Na de wedstrijd was er een barbecue op Holthuizen.

De eerste prijs was voor Lien Stuurwold die sinds lange tijd haar handicap verlaagde door 20 Stableford punten bij elkaar te spelen. De tweede prijs was voor Cambel Parsons, 19 punten en medeorganisator Niek Fopma was met 17 punten goed voor de derde prijs.

Na de prijsuitreiking werd er op het terras nog lang genoten van het zomerse weer.

Op de vraag, moeten we in 2019 weer Peizer Golfkampioenschappen georganiseerd worden? werd volmondig ja geantwoord.

DS

[hm]