Uitslag 13 april businessclub

Op dinsdag 13 april  werd de eerste bedrijvenwedstrijd gehouden. Onder zonnige maar koude omstandigheden was het een goed weerzien van de business clubleden. Natuurlijk konden we nog niet als groep samenkomen er kon helaas geen shotgun wedstrijd gespeeld worden en van een diner achteraf met een prijsuitreiking kon al helemaal geen sprake zijn. De eerste flight ging om 15.00 uur van start en om de acht minuten de volgende flight. Vooraf was er een goed gevulde goodybag en achteraf ging iedereen naar huis met een goede fles rode wijn.  Door de Corona was het wedstrijdveld qua grootte beperkt dus het gaat ons dan ook te ver om dit jaar te spreken van een competitie. Maar bij golf gaat het toch om de statistiek.

winnaars 13 april 2021
Beste spelerWilli Janssen (Businessclub) 18 stableford punten
Tweede spelerJan Dijkema (Dijkema Meubelstoffeerders) 17 stableford punten
Derde spelerHarry Oolders (Dijkema Meubelstoffeerders) 16 stableford punten
Beste TeamDijkema Meubelstoffeerders.
    Harry Oolders – Birdie H 15

Klik HIER voor de uitslag van de dames.

Het volgende bussinessclub golfevenement is 25 mei om 15.00 uur. Eén ding is zeker, het zal warmer zijn en hoe we dan geacht worden met de Corona om te gaan weten we niet maar wellicht kunnen we dan weer als groep samen zijn.

Tot dan,

David, Jack, Willi en Wim.