Uitgestelde slotwedstrijd senioren 23 maart

Een zonovergoten baan en terras, in tegenstelling tot de eerst geplande eindwedstrijd die niet gespeeld kon worden vanwege sluiting van de baan. Eindelijk weer in polo en korte broek door de baan. De spelvorm was Texas Scramble en Herma en Engbert hadden iedere flight (8 x 4 spelers) voorzien van alle denkbare informatie.

Wij, Evert, Janneke, Hans en Hemmo, starten als eerste met EHCP 7. De lange rechte slagen van Janneke en Evert hielpen Hans en Hemmo beter in hun spel te komen. De tactische bespreking had als resultaat dat Hemmo hole 5 en 6 kreeg toegewezen als zijn afslag. Hole 5 lukte niet maar hole 6 des te beter. Hans was ook weer helemaal terug en speelde de sterren van de hemel. Evert en Janneke gingen gewoon door met hun lange rechte slagen. De volgende halte was het terras. Hier werden we voorzien van de nodige drankjes en hartige hapjes en was het wachten op binnenkomst van de laatste flight.

De winnaars van deze wedstrijd waren Herma, Roelof, AnneMarie en Rients. Roelof Ketelaar was tevens nr.1 van de hele wintercompetitie met een totaal van 81 punten.

Wij eindigden als 2e. Evert, als captain van onze flight, was goed voor het schrijven van een stukje. Hij vertelde echter hoe ik hole 6 had gespeeld en dat ik in ruil daarvoor het stukje maar moest schrijven.Wij kunnen weer terugzien op een zeer geslaagde laatste Seniorenwedstrijd.