Slotwedstrijd wintercompetitie dames

Afgelopen dinsdagmiddag was het zover, er werd afscheid genomen van het winterseizoen, héérlijk  weer, wat zeg ik, fantastisch weer: 27 februari en 17 graden in de zon…

We wisten het al een week eerder, alle mogelijke winnaressen van een prijs gaan in een flight bijelkaar strijden om de eer, u voelt het al  spanning alom, hoe zou de indeling zijn?

De voorlaatste flight bestond uit de speelsters Barbara, Ieke, en Tjitske. Zou daar de strijd om de overall prijs gaan komen? Of toch uit laatste flight bestaande uit: Marjo, Hetty en ondergetekende.
Tja daar was de grote favoriet Marjo. 

Bineke was helaas door vakantie afwezig. Zij zou een grote kans hebben gemaakt op de overwinning. Tja hoe is het verlopen? De dagprijs is naar Marjo Rademaker gegaan en u raadt het al ook de overall prijs werd door Marjo gewonnen, waarmee wij allen haar al klappend feliciteerden. Ieke Thijs-Pepping won de tweede dagprijs en Nynke Tiesinga-Prins de derde dagprijs.

Wie zaten er ook alweer in de laatste flight? Oja Marjo, Hetty en ondergetekende, die dit epistel, bij afwezigheid van 2e overall prijswinnares Bineke gebrouwen heeft. Ik (Carla) won dus de 3e prijs in de overall competitie. 
 
Zoals gebruikelijk bij dit feestelijk afscheid waren er voortreffelijke hapjes door Harrie gemaakt en Ali bracht alle zomerdrankjes precies op het juiste moment op het zonoverschenen terras waar het nog lang goed toeven was.
De organisatie werd hartelijk bedankt voor het organiseren en de greenkeepers voor het greenkeepen. En nu òp naar het zomerseizoen! 

Carla Hofsteenge-Bauer.