Slotwedstrijd Heren 25-10-2019

Het is Vrijdag 25 okt. 2019, 12.00 uur en het clubhuis stroomt langzaam vol met de 38 deelnemers aan de slotwedstrijd van de Heren. Dit jaar weer een Cross Country wedstrijd over 18 holes.

Nadat de spelregels zijn uitgelegd en baaninformatie is gegeven begeeft eenieder zich langzaam naar de betreffende afslagpunten zodat we om precies 12.30 uur kunnen beginnen.

We stellen vast dat de weergoden ons gunstig gezind zijn, zodat de paraplu’s die zijn meegenomen in de tassen kunnen blijven. Op de kaart met de baaninformatie die elke flight heeft meegekregen stellen we vast dat het een uitdagend parcours is en dat het niet echt eenvoudig zal zijn veel punten te behalen.

Wij hebben een bijzonder leuke flight en dat laat zich ook zien in de resultaten die we haalden. Verrassend waren ook de moeilijkheidsbepalingen waardoor heel verrassende scores werden behaald. Onze flight haalde bijvoorbeeld 2 eagles op een par 5 hole en dat leverde ons 6 plus 5 punten op.

Na de wedstrijd de bekende gehaktbal en een drankje en we kunnen wachten op de prijsuitreiking.

Eerst willen we de wedstrijdleiding van vandaag t.w. Bram Pruis, Roel Schuiling en Bernard Schulte nogmaals bedanken voor alle inspanningen en het uitzetten van een heel leuk parcours. Ook willen we de wens van Bernard nog even herhalen ;” De traditie van een Cross Country wedstrijd als afsluiting van het zomerseizoen “ is vandaag in ere hersteld en dat moet zo blijven. Dus winnaars van vandaag noteer maar vast dat jullie dit volgend jaar gaan verzorgen.

De uitslagen van vandaag zijn als volgt :

1e prijs​​ Jan de Jonge, Douwe Fokkinga, Tjerk de Boer en Wil Knops  met 167 punten

2e prijs​ ​Sjon Troudes, Wim v.d. Heijden, Ad de Wert en Jaap Ploeger met 163 punten

De Siep Geertsema trofee voor de beste individuele score is gewonnen door Bram Pruis met 56 punten..

We kunnen terug kijken op een bijzonder leuke wedstrijd met wisselende resultaten, maar het belangrijkste was dat we hebben kunnen genieten en daar ging het ook om.

Ad de Wert namens de gehele flight