Slotwedstrijd dames 26 oktober

Dinsdagochtend 26 oktober, stond in het teken van het afscheid van een mooi zomerseizoen. Het weer was er wel een beetje somber, geen zonnetje te bekennen, maar het was droog en er stonden 27 stralende dames aan de start!

Door Dini en Monique waren er kleine knapzakjes gemaakt met daarin heerlijke kruidkoek, pizza en een lekkere bonbon! Dus we hoefden onderweg geen honger te lijden! Het was wel even wennen dat er maar 3 stokken in de tas zaten. Om de leegte enigszins op te vullen kon er nog een paraplu of een hengel in. Het leverde onderweg wel meer tijd op, je hoefde immers niet lang na te denken welke stok je uit de tas zou nemen. Aan de scores was wel te zien dat er iets bijzonders aan de hand was want deze waren niet echt hoog te noemen! De eerste plaats was voor Marjo Rademaker met 15 stableford punten, gevolgd door Wil Huizenga (15 punten) en Carla Hofsteenge (14 punten). Zij kregen alle drie een mooie herfstkrans en bloembollen. Na afloop werd er door alle deelneemsters gezellig met elkaar koffie gedronken en nagepraat!

Ook werden de overall prijzen (horecabonnen) uitgereikt voor zowel de 9 als de 18 holes wedstrijden. Monique van de Linden wist zowel op de 9 als de 18 holes de eerste prijs te behalen. Monique mag zich dus met recht zomer-queen 2021 noemen! Carla Hofsteenge was zowel op de 9 als 18 holes tweede! Een prachtige prestatie Carla!  De derde plaats voor de 18 holes wedstrijden ging naar Anita Groenman. Op de 9 holes ging de derde plaats naar Will Huizenga. Dames allemaal van harte gefeliciteerd met deze prachtige prestaties! Het zomerseizoen zit erop, ondanks alle beperkende omstandigheden en hier en daar een hobbel was het toch zeer geslaagd!

Gezien het groeiend aantal leden van onze vereniging, gaat er volgend jaar vast meer concurrentie komen van nieuwe leden die ook aan onze clubwedstrijden deel gaan nemen! We kijken ernaar uit!

Blije prijswinnaars

Monique, zomer-queen 2021

De laatste flight van de 3-stokken wedstrijd

Carla is blij met haar prijzen