Slotronde bedrijvencompetitie 2019

.

De bedrijvencompetitie wordt gespeeld over vier ronden. Voor de eindstand worden de drie beste scores opgeteld. Voor de laatste ronde van de bedrijvencompetitie was er betreft de eindstand echter geen grote spanningen meer – of één van de bedrijven moest nog een monsterscore noteren. Dinsdag 8 oktober werd de laatste competitie wedstrijd gespeeld van seizoen 2019.

Deze wedstrijdronde werd gewonnen door Intersport die een troefkaart-speler kon inzetten Anno Terpstra, gastspeler van golfclub St. Nyk. Anno won ook het individuele klassement met  22 stableford punten. Knap tweede werd Rob Kuiter die namens Towork4 speelde en vaste deelnemer Herman Smits (Smits Expo) werd derde.

Het algemeen klassement werd zoals (een beetje) voorspeld gewonnen door Tamminga Administratiekantoor. Alle Tamminga mocht de glazenbokaal 2019 in ontvangst nemen.

Hoe lang Ali en Harrie de catering verzorgen voor de bedrijvencompetitie weet ik niet. Maar in ieder geval weet ik niet beter dat zij altijd de activiteiten van de Businessclub Holthuizen voorzien van een smakelijk natje en droogje. Aan alles komt een einde ook aan hun cateringactiviteiten. Na afloop mochten zij het applaus en de bloemen voor hun altijd goede zorgen in ontvangst nemen.

Ali, Harrie, Shanna en Wally

DS