Slotmiddag wintercompetitie van de senioren

Op woensdagmiddag 27 februari vond, als laatste van alle wintercompetities, ook de afsluiting plaats bij de senioren. Dit jaar hebben we kunnen genieten van optimaal winterweer en de afsluiting vond plaats onder bijna zomerse omstandigheden. Jassen waren niet nodig en de meesten van ons hebben zelfs de trui kunnen uittrekken.

Er werd een texasscramble-toernooi gespeeld met veel deelnemers, namelijk 44. De scores waren prima en uiteindelijk bleek de flight met Ab Tuinman, Ieke Thijs, Eddie Bauwens en Fred de Bruin de meeste punten verzameld te hebben namelijk 24. Zij mochten als eersten iets uitzoeken van de bij deze gelegenheid traditionele cadeautafel. Daarna volgden de overige prijswinnaars.

Tenslotte werd de totaalwinnaar van de wintercompetitie bekend gemaakt. Het is Roelof Ketelaar geworden, die de hele winter erg constant heeft gespeeld en vaak bij de prijswinnaars was.

Daarna hebben de overige winnaars hun prijzen uitgereikt gekregen.

We kunnen terugzien op een geslaagde dag, aan het einde van een prima verlopen winter.

Rest mij, mede namens mijn flight-genoten Lyni, Eds en Rieks, iedereen die geholpen heeft bij de organisatie, het verzorgen van de baan en met name Ali en Harrie voor de zorg voor alle deelnemers te bedanken voor hun inzet.

Na de prijsuitreiking bleef het nog lang gezellig bij de “snertmaaltijd” die ons werd aangeboden.

Overigens heb ik nog niet eerder bij deze temperatuur erwtensoep gegeten, maar het smaakte er niet minder om.

 

Gert van Smeden

 

[hm]