Running dinner 9 augustus

Het was spannend, voor Brasserie Holthuizen, zo’n eerste keer de running dinner wedstrijd. En ook de deelnemers waren benieuwd of het horeca-team het voor elkaar zou krijgen om een heerlijk viergangendiner deels door de baan en deels op het terras te serveren. Nou dat viel niet tegen.

Bij de start kregen we direct een heerlijke amuse. De wedstrijd was vanwege de warmte ingekort, en hole 2 en 6 vervielen, maar de deelnemers hadden er graag een wandeling naar de schuilhut bij hole 6 voor over, om van de proeverij van voorgerechten te genieten, desgewenst met een glaasje wijn of fris.

Bij doorkomst na hole 9 werd er op het terras (of binnen, want daar was het koeler) een hoofdgerecht met naar keuze kalfsvlees of vis (gamba’s) geserveerd, omlijst met frites en salade. Vervolgens werden er weer een paar holes gespeeld, waarna we bij hole 6 konden genieten van een heerlijk kaasplankje, uiteraard weer met een drankje erbij.

Aan het einde van de wedstrijd werd er nog een lekker nagerecht geserveerd. En toen hoefden we gelukkig niet meer de baan in. Want warm was het wel….

Bij de prijsuitreiking bleek het team van Rieks Gnodde en Angele Looman de winnaars van de wedstrijd. Zij gingen naar huis met, hoe kan het ook anders, een dinerbon. Barbara Brouwer en Rob Bol bezetten de tweede plaats. Er waren longest drive prijzen voor Gert Hofman en Marjo Rademaker en een neary voor Suus Bouwland.

Al met al was het een zeer geslaagde dag en een groot compliment voor Brasserie Holthuizen dat zij voor de spelers een heerlijk “running dinner” hebben verzorgd.