Running dinner 8 augustus

Wat waren we verbaasd toen we onze namen als 2e prijswinnaars hoorden. Onze laatste wedstrijd was alweer twee jaar geleden en bij het ontbijt moesten we nog even nagaan hoe je een kaart invult en hoe je de Stableford score moet berekenen. Ook hadden we nog nooit 18 holes gelopen.

Heleen en Bram hadden ons enthousiast gemaakt voor het running dinner en daar hebben we geen spijt van. Zag het er in de ochtend nog een beetje regenachtig en nat uit, toen de wedstrijd begon was het droog en liet de zon zich regelmatig zien. Wat ligt de baan er dan geweldig mooi bij met als extra onderweg een heerlijk 4-gangen diner.

De spelvorm was uitnodigend en voor beide leden van het team in gelijke mate uitdagend. Het gebruik van de joker zorgde voor een extra dimensie. Wij hadden de holes zorgvuldig uitgekozen waarop we de meeste kans dachten te maken. Ons geluk was dat het daar nog lukte ook. Twee keer 8 en een keer 6 punten, dus zomaar 11 extra punten dankzij de jokers. Verder hadden we geen klagen over geluk bij het spelen zelf. Froukje had op hole 8 de bal op een veilige plek naast de vijver geslagen, dus durfde ik wel een poging te wagen om over de vijver te slaan. Net te kort, maar de bal ketste via het water alsnog net op de droge.

De wedstrijd is gewonnen door onze flight genoten Heleen en Bram. We zijn ze zeer dankbaar voor de gezelligheid onderweg en de stimulans het beste van onszelf te laten zien. De 3e prijs is gewonnen door Joke Lich en Ies Broekhuizen.

Wij bedanken de organisatie en het geweldige restaurant. Zo willen we voortaan altijd wel golfen.

Froukje & Pieter Buijs