Paaswedstrijd

Op paasmaandag 22 april werd de traditionele paaswedstrijd gespeeld. Gelukkig had de organisatie afgezien van het verbergen van paaseieren door de baan, want die waren vast en zeker gesmolten. Nee, er werd gespeeld met gewone golfballen en eieren kregen de deelnemers na afloop van Harrie. Er gingen 40 spelers de baan in bij deze shotgun wedstrijd. Hoewel het in àlle flights gezellig was, liepen de resultaten nogal uiteen. Uiteindelijk zegevierde Bineke Dijkstra, die heel knap, haar handicap verbeterde door met 20 stablefordpunten binnen te komen. Ankie Kamphuis en Rob Dingen volgden op de resp. 2e en 3e plaats met allebei 19 stbf. De prijzen waren in de geest van de dag; brood en wijn! Na de prijsuitreiking en een woordje van de winnares, was het weer goed toeven op het terras, met een drankje en de eerder genoemde eieren van Harrie.