Ot & Sien Open 2019

Golfclub Holthuizen, gelegen in het Drentse Roden, gaat in 2019 haar traditionele golftoernooi het  “Ot en Sien” Open wederom organiseren. Aanvankelijk begonnen als een Pro-Am tweedaags evenement, is later het thema van Pro-Am omgezet in een “Open”, met deelname van gastspelers buiten de eigen club.

Er werd altijd in het pinkster weekend gespeeld, zo ook in 2019 en wel op zondag 9 juni, de eerste pinksterdag.

De opzet is een competitieve 18 holes wedstrijd, er wordt gespeeld in twee handicap categorieen voor dames en heren.

Categorie 1 strokeplay
Handicap 0 – 14.9

Categorie 2 stableford
Handicap 15 – 24.

Er wordt in mixed flights gespeeld. Voor categorie 1, strokeplay, is er een bruto en een netto klassement. Gestart wordt er vanaf de medal tees, dames rood en heren geel, starttijd 11.00 uur. De minimum leeftijd van de deelnemers is 18 jaar.

Het inschrijfgeld bedraagt 50,00 euro voor niet-leden en 15,00 euro voor eigen leden.*

Voor de wedstrijd kan tot uiterlijk 1 juni worden ingeschreven.

Niet-leden
Niet-leden kunnen zich vanaf 1 april inschrijven via onderstaand inschrijfformulier. De inschrijving is eerst definitief na de ontvangst van uw inschrijfgeld.

Leden
De leden van Golfclub Holthuizen kunnen zich inschrijven via het ledengedeelte van de website van de vereniging.

* De Commissie behoudt zich het recht voor de inschrijving te sluiten op het moment van het bereiken van het maximaal aantal deelnemers (50 spelers). De handicap op het moment van inschrijven is bepalend. Gestreefd wordt naar een evenwichtige verhouding van inschrijvingen van gastspelers en eigen leden. Indien er niet wordt voldaan aan een minimaal aantal deelnemers aan het “Open” zal dit tijdig worden gesignaleerd en vervalt de wedstrijd.

Inschrijfformulier voor gasten

Voor- en achternaam (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Actuele handicap (verplicht)

Homecourse (verplicht)

NGF nummer (verplicht)

Ik maak gebruik van de maaltijd na afloop à € 10,50 p.p.

Mededeling