gasten/aanbiedingen

Als gastspeler bent u uiteraard van harte welkom bij Holthuizen. U hoeft bij ons geen starttijd te reserveren. Het is aan te bevelen van tevoren op de kalender en bij de teesluitingen te kijken of de baan vrij is.
Als u wilt spelen en er staan meerdere flights te wachten, dan doet u een balletje in de spiraal bij hole 1. In het baanreglement staan regels vermeld die van toepassing zijn bij het gebruik van de ballenspiraal. Zijn er geen flights bij hole 1 of 10, dan kunt u direct spelen.
Als het secretariaat geopend is kunt u daar de greenfeekaarten kopen. Indien het secretariaat gesloten is kunt u bij de horeca aan de bar een greenfeekaart kopen. Mocht u toch buiten de openingstijden willen spelen, dan vindt u in een display in de hal enveloppen met greenfeekaarten. U kunt dan het geld in een enveloppe stoppen en deze in de brievenbus naast de display doen.

aanbiedingen voor gastspelers
Gedurende het gehele jaar kent Holthuizen een aantal speciale arrangementen. Deze speciale, zeer aantrekkelijke regelingen verschillen per periode.
Voor informatie daarover raadpleegt u arrangementen.

marshal in de baan
Op gezette tijden is op de baan een marshal aanwezig.
De marshal is uw gastheer/-vrouw tijdens uw verblijf op onze baan en wil u helpen en begeleiden waar nodig.
Voorts is het de taak van de marshal om:
*   te controleren of onze gasten een geldige greenfeekaart aan hun tas hebben hangen
*   te controleren of de voor de golfsport geldende etiquetteregels in acht worden genomen, zoals de kledingvoorschriften, zorg voor de baan (terugleggen plaggen, verwijderen pitchmarks, aanharken bunker) en veiligheid (“fore” roepen, afstand houden), snelheid in de baan.

Indien nodig zal de marshal corrigerend optreden. De aanwijzingen van de marshal dienen te allen tijde nageleefd te worden!

Ook bij calamiteiten kunt u de hulp van de marshal inroepen. Hij heeft altijd een telefoon bij zich en de marshalbuggy is voorzien van een EHBO-kit en een AED.

greenfeebonnen
Bij de administratie zijn greenfee cadeaubonnen verkrijgbaar in waarde van € 10,00, € 15,00 en € 25,00.

greenfeebonnen

Handicaptabellen

Klik op de links hieronder voor de handicaptabellen:

Playing Handicaptabel Heren

Playing Handicaptabel Dames

Holthuizen playing hcp PAR 3

Holthuizen Par-3 scorecard (1)

 

 

(CE5)