gasten/aanbiedingen

Wij heten u van harte welkom bij Golflcub Holthuizen. U kunt via de blauwe balk (links op de voorpagina van de site) uw starttijd reserveren voor maandag, donderdag, zaterdag en zondag. De overige dagen gebruiken wij (voorlopig) de ballen-spiraal, lees hieronder hoe dat werkt. Lukt het niet, bel dan het secretariaat (tel. 050-5015103) .

Uiteraard zijn wij erg blij dat u onze baan heeft gevonden of van plan bent dat te gaan doen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij een uitdagende baan bieden tegen een zeer redelijke prijs.  En wij worden gesterkt in deze overtuiging door het feit dat de laatste jaren steeds meer greenfee-spelers ons weten te vinden.

Voor de Corona-pandemie werkten wij niet met starttijden maar met een spiraal. Door Covid hebben wij met starttijden moeten werken. Met het versoepelen van de Covid maatregelen zijn starttijden niet meer verplicht. Wij merken dat de meningen over wat wij nu moeten doen erg zijn verdeeld; terug naar de vrijheid van het spiraal of handhaven van de zekerheid van starttijden. Wij hebben besloten om voorlopig beide te doen!

Voor een proefperiode ingaande op 25 oktober 021, die duurt tot het einde van het jaar,  hebben wij de dagen van de week verdeeld in spiraal-dagen en starttijd-dagen. De verdeling is als volgt:

Spiraal-dagen    :  dinsdag, woensdag en vrijdag;

Starttijd-dagen   : maandag, donderdag, zaterdag en zondag.

Hoe de starttijden werken is natuurlijk bekend. U kunt online (of eventueel via het secretariaat) uw tijd reserveren op een starttijd dag. Vlak voor de afgesproken tijd ontvangen wij u graag.

Hoe de spiraal werkt is misschien niet bij iedereen bekend. Op de kalender in de website kunt u de geplande activiteiten per dag zien. Wilt U spelen op een spiraal-dag buiten een geplande activiteit dan komt u (met uw medespelers) naar Holthuizen. U legt, zodra iedereen van uw flight aanwezig is (!), één bal in de spiraal. Zodra uw bal onder in de spiraal ligt bent u aan de beurt om te spelen. Speelt u 18 holes, dan wordt er bij doorkomst geritst.

Het bovenstaande is alleen van toepassing op onze hoofdbaan. Gedurende deze proefperiode zullen er op de par 3 baan geen starttijden worden gebruikt. U vindt daar ook een ballen-spiraal.

Wij hebben aangegeven dat dit een proef is en wij zijn erg benieuwd naar uw mening; is voor u het hybride aanpak prima of had u liever of het één of het ander gehad? Maak uw mening bekend bij het secretariaat of stuur ons een e-mail via info@golfclubholthuizen.nl
Bij het evalueren van deze proef zullen wij uw mening zeker meenemen.

Rond de kerstdagen zullen we bekend maken hoe wij in 2022 gaan handelen.

Veel golfplezier toegewenst.

 

aanbiedingen voor gastspelers
Gedurende het gehele jaar kent Holthuizen een aantal speciale arrangementen. Deze speciale, zeer aantrekkelijke regelingen verschillen per periode.
Voor informatie daarover raadpleegt u arrangementen.

marshal in de baan
Op gezette tijden is op de baan een marshal aanwezig.
De marshal is uw gastheer/-vrouw tijdens uw verblijf op onze baan en wil u helpen en begeleiden waar nodig.
Voorts is het de taak van de marshal om:
*   te controleren of onze gasten een geldige greenfeekaart aan hun tas hebben hangen
*   te controleren of de voor de golfsport geldende etiquetteregels in acht worden genomen, zoals de kledingvoorschriften, zorg voor de baan (terugleggen plaggen, verwijderen pitchmarks, aanharken bunker) en veiligheid (“fore” roepen, afstand houden), snelheid in de baan.

Indien nodig zal de marshal corrigerend optreden. De aanwijzingen van de marshal dienen te allen tijde nageleefd te worden!

Ook bij calamiteiten kunt u de hulp van de marshal inroepen. Hij heeft altijd een telefoon bij zich en de marshalbuggy is voorzien van een EHBO-kit en een AED.

greenfeebonnen
Bij de administratie zijn greenfee cadeaubonnen verkrijgbaar in waarde van € 10,00, € 15,00 en € 25,00.

greenfeebonnen

Handicaptabellen

Klik op de links hieronder voor de handicaptabellen:

Playing Handicaptabel Heren

Playing Handicaptabel Dames

Holthuizen playing hcp PAR 3

Holthuizen Par-3 scorecard (1)

 

 

(CE5)