gasten/aanbiedingen

Wij heten u van harte welkom bij Golflcub Holthuizen

Als wij zien dat onze gasten zich bij Holthuizen snel “thuis” voelen zijn wij wel  een beetje trots; soms is niet al te groot zijn best een voordeel. Een kopje koffie voor het spelen, dan een ronde golfen op onze mooie en uitdagende golfbaan en na afloop napraten in de Brasserie: wij vinden het best gezellig. Maar neem dat niet zomaar van ons aan, kom het zelf ervaren.

Als u tenminste beschikt over een GVB of handicap 54, kunt via de blauwe balk (links op de voorpagina van de site) uw starttijd reserveren. Een flight bestaat uit maximaal 4 personen met ten hoogste een gezamenlijke playing handicap van  110 slagen.  Lukt het niet, bel dan het secretariaat (tel. 050-5015103) . Voor de par 3 baan geldt geen reserveringssysteem. We werken daar met een ballenspiraal.

marshal in de baan
De marshal is uw gastheer/-vrouw tijdens uw verblijf op onze baan en wil u helpen en begeleiden waar nodig.
Voorts is het de taak van de marshal om:
*   te controleren of onze gasten een geldige greenfeekaart aan hun tas hebben hangen
*   te controleren of de voor de golfsport geldende etiquetteregels in acht worden genomen, zoals de kledingvoorschriften, zorg voor de baan (terugleggen plaggen, verwijderen pitchmarks, aanharken bunker) en veiligheid (“fore” roepen, afstand houden) en snelheid in de baan. De aanwijzingen van de marshal dienen te allen tijde nageleefd te worden!

Ook bij calamiteiten kunt u de hulp van de marshal inroepen. Hij heeft altijd een telefoon bij zich en de marshalbuggy is voorzien van een EHBO-kit en een AED.

greenfeebonnen
Bij de administratie zijn greenfee cadeaubonnen verkrijgbaar in waarde van € 10,00, € 15,00 en € 25,00.

greenfeebonnen

aanbiedingen voor gastspelers
Gedurende het gehele jaar kent Holthuizen een aantal speciale arrangementen. Deze speciale, zeer aantrekkelijke regelingen verschillen per periode.
Voor informatie daarover raadpleegt u arrangementen.

 

Handicaptabellen

Klik op de links hieronder voor de handicaptabellen

playing handicap tabel heren september 2022

Playing Handicaptabel Dames september 2022

Holthuizen handicap tabel PAR 3

 

 

 

(CE5)