Opstapwedstrijd 5 oktober

Na een hele week met regen, was het zaterdag 5 oktober een mooie zonnige dag, dus de deelnemers aan de Opstapwedstrijd troffen het.

Het was een bijzondere Slotwedstrijd. De spelvorm was Texas Scramble, waarbij de begeleiders mee mochten doen. Hoewel we graag meer deelnemers hadden gezien, was het super gezellig.

Bij aankomst in het Clubhuis stonden er heerlijke hapjes klaar voor de golfers. Bij de prijsuitreiking werden de volgende “Opstappers” gehuldiged:

1. Ingrid Theuwissen en Wiebe Huitema
  2. Gerda Schoonenberg en Age Wynia
  3. Lidy Hazekamp en Albert Postema

De prijswinnaars en andere deelnemers waren het erover eens; het was een erg leuke afsluiting van de Opstapwedstrijden 2019. Hopelijk sluiten er volgend jaar nog wat meer beginnende golfers aan. Het is goed voor hun spel en biedt ook een uitstekende gelegenheid om andere golfers te leren kennen.