Open dag groot succes

Het was gezellig druk tijdens de Open Dag van Golfclub Holthuizen op 15 april. De bezoekers werden welkom geheten door de vrijwilligers die hen de weg wezen en hen indeelden voor deelname aan de clinics. Na een kopje koffie of thee in de Brasserie mochten ze het zelf proberen: putten, korte slagen (chippen en pitchen) en vervolgens ook de lange slagen op de driving range. En als kers op de taart nog een paar holes golfen op de par 3 baan!

Geoefende golfers konden tegen een gereduceerd tarief spelen op de 9 holes baan en voor de kinderen was er een speciaal golfspelletjes-circuit waar gretig gebruik van werd gemaakt.

Zoals gebruikelijk was er weer de jaarlijkse greenfee-voucher verkoop (3 voor de prijs van 2) waarvoor velen wel even in de rij wilden staan.

Wij kijken met een goed gevoel terug op deze succesvolle Open Dag. Dit was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder de vele vrijwilligers, die wij hiervoor natuurlijk hartelijk willen bedanken. Een speciaal compliment aan Jacqueline Zwegers, die – als leading lady – de vele werkzaamheden die nou eenmaal horen bij het organiseren van zo’n dag, tot in de puntjes heeft georganiseerd en gecoördineerd. Het was weer een feestje en we kijken nu al uit naar de volgende editie!bovenstaande foto’s door Jaap Koster

 

Kijk voor nog meer foto’s op ditisroden.nl