NNSC update

Op 11 juli was het weer zo ver. Wij mochten in Duurswold spelen tegen St. Nyk.

De weer goden waren ons niet goed gezind op de eerste negen holes. Maar dat kon de spanning en het plezier niet drukken. De 2de 9 sloegen we van af rood; dit omdat het een 9 holes baan is; zowaar brak de zon door. Het eindresultaat was dan ook weer geweldig voor ons. Wij wonnen verdiend met 12 tegen 6 .

De volgende wedstrijd op 18 juli waren wij gastheer. Hier hebben wij de mannen van de competitie met een leuke dag golfen en goed weer kunnen verwennen. Na afloop konden de golfers nog van een lekker hap en drankje genieten. Al met al was het een geslaagde dag op Holthuizen.

De wedstrijd dagen zijn tot heden wel aan de lange kant dus je geduld en concentratie worden op de proef gesteld. Maar dat mag de pret en het speel plezier niet drukken.

Volgende week 25 jullie gaan wij het op Lauswolt tegen Emmeloord op te nemen. Uiteraard weer met de drive om een overwinning binnen te halen. Op dit moment staan we eerste in onze poule. Wordt vervolgd.

Groetjes Mike Schmidt