NNSC update 3+

Beste golfliefhebbers,

Het was weer zover. Wij mochten op 31 juli bij de Groene Ster in Leeuwarden tegen Lauswolt spelen.

De weergoden waren ons weer goed gezind. Hier en daar een aantal spetters konden het golfspel niet bederven.

Omdat wij aan elkaar gewaagd waren moesten wij tot het einde scherp blijven.

Hierdoor konden wij dan ook op het einde met een lekker drankje en borrelplankje de winst van 12 tegen 6 vieren. YES

Wij staan nu aan de leiding met 2 punten voor Duurswold.

Op 9 augustus konden wij het dan ook definitief maken om voor de poule winst te gaan tegen Duurswold, deze keer op Hildenberg.

Ook de regen gedurende het golfen kon niet verhinderen dat wij er ook hier met de overwinning vandoor gingen. Voor de 4e keer met 12 tegen 6 gewonnen.

Blijkbaar is dit onze standaard. Wel een mooie. Hiermee hebben wij nu al voor de overwinning in Poule A gezorgd.

Dus op naar Emmeloord voor de laatste poule wedstrijd op 15 augustus en dan naar St. Nyk op 21 augustus voor de overall wedstrijd van de winnaars van poule A, B en C.

Dit wordt spannend.

Mike Schmidt