NNSC de finale

Op 21 augustus was het zo ver. Wij mochten, nadat wij in poule A alle wedstrijden gewonnen hadden, bij BurgGolf op St. Nyk spelen voor de overall overwinning tegen de winnaars van poule B en C. Dit zijn Exloo en De Compagnie. De overige18 teams gingen ook nog een wedstrijd spelen. Het was dus gezellig druk op deze dag.

Onder perfecte weersomstandigheden konden wij lekker om 11 uur beginnen, uiteraard met het doel om te winnen. De witte balletjes vlogen lekker door de baan maar vonden niet altijd hun doel op tijd en de swing liet hier en daar ook te wensen over. Waardoor wij de overwinning moesten laten gaan naar Exloo. Balen dus. Maar derde eindigen van de 21 teams is wel een troost.

Toch was het al met al een sportieve en gezellige dag.

Na afloop was nog een heerlijk buffet en wij gingen met het voornemen naar huis om er volgend jaar weer tegen aan te gaan met het doel de overwinning toch nog een keer binnen te halen. We waren er net als vorig jaar in Leeuwarden weer dichtbij. YES

Met sportieve groet

De NNSC spelers Holthuizen