Nieuwe ballen

Nieuwe ballen, nieuwe kansen.
Ad de Wert, jarenlang penningmeester van de WECO (wedstrijdcommissie) heeft -voor de coronapandemie- een grote voorraad Pinnacle Soft ballen gekocht met het Holthuizen logo erop. Maar de bodem van de ballenkist komt in zicht. Albert Postema, de nieuwe penningmeester van de WECO, heeft zich ook een goed onderhandelaar getoond waardoor een nieuwe voorraad ballen is ingekocht waarmee we de winnaars van onder andere de dames, heren en senioren wedstrijden blij kunnen maken.
De Pinnacle soft ballen met Holthuizen logo waren echter niet meer leverbaar. Enkele zeer gerenommeerde spelers van de club hebben verschillende goede ballen getest. Als beste kwam de Wilson DUO uit de bus. Deze Wilson ballen met het nieuwe logo zullen langzamerhand meer in omloop komen. De resterende Pinnacle soft ballen worden een Collectors item.
Ook de golfballen zijn duurder geworden waardoor we het aantal prijzen wat hebben moeten aanpassen. Met ingang van het zomerseizoen op 1 maart 2023 zullen de nieuwe prijzentabellen gebruikt worden.