Mixed foursomes

Zondag 18 september en regen. Regen?? Jawel regen. We hebben een paar heel warme maanden gehad en soms zelfs te warm om te golfen. De baan was gortdroog en keihard en schreeuwde om regen. Maar wat ons betreft hoefde dat niet per se vandaag. De eerste flights hebben 9 holes in de regen gelopen, later klaarde het gelukkig op. Het golfen was opeens een ander spel. We waren gewend dat de bal maar bleef rollen en rollen, maar nu viel hij bij de landing meteen dood.

Vóór de prijsuitreiking wilde Peter als wedstrijdleider eerst nog even een kanttekening plaatsen. Over respect gesproken: natuurlijk kan het gebeuren dat je last hebt van anderen in de baan, of van het onderhoud, of dat er iets mis gaat. Wat minder te begrijpen is, is dat dat dan boos of weinig respectvol wordt uitgesproken. We doen allemaal ons best en storen niemand bewust. Graag wat aandacht hiervoor.

Clubkampioen werden Annemarie Smith en Ron Brink met bruto 87 slagen. Tweede werden Marlin Ruchti en Bosse Boon met 93 slagen. En de nettoprijs werd bijna vergeten, maar de enveloppen lagen er gelukkig nog, deze was voor Marjo Rademaker en Marc De Raedt, derde met 95 slagen en netto 75. Nu op naar de Clubkampioenschappen Par-3 op 1 en 2 oktober.
(mr)