mixed foursomes 15 september

En wederom was het prima golfweer, tijdens het clubkampioenschap mixed foursomes dat op zaterdag 15 september bij golfclub Holthuizen werd gespeeld. 23 (gelegenheids-)koppels betraden vanaf 10uur ‘s ochtends de groene arena om de sportieve strijd met het gras, de clubs en de bal aan te gaan, teneinde de felbegeerde titel “clubkampioen mixed foursomes 2018” en bijbehorende emolumenten in de wacht te slepen. Zo’n vier uur laten kwamen de eerste stellen weer terug bij het clubhuis en kwamen de eerste uitslagen door op het leaderboard. Gelukkig konden we vaststellen dat alle koppels ook aan het einde van de wedstrijd nog samen door één deur konden en dat ook bij géén van de echtparen de echtscheidingspapieren aangevraagd behoefden te worden. Hoewel een paar flights een tijdlang de ranglijst aanvoerden als ‘leaders in the clubhouse’, zat het kampioenskoppel in de laatste zesbal. Aniek Martini en Jeroen Hulshoff wonnen overtuigend met een prachtige bruto score van 88 slagen. Zijn wonnen ook de netto prijs met 74 slagen! De gedeeld tweede prijs was voor 3 koppels, te weten: Anita Prins met Sietze Arends; Marja de Bruin met Harry Oolders en Annemarie Smith met Jack Hesseling. Zij hadden allemaal 92 slagen nodig om de baan te lopen.

Na afloop waren er bloemen, cadeaubonnen en warme woorden voor de winnaars. En zoals vanouds bleef het nog lang gezellig op het terras (en later in het clubhuis) waar nog lang werd nagepraat onder het genot van een drankje en Harrie’s heerlijke hapjes….

Nog één kampioenschap te gaan, te weten het par 3 clubkampioenschap. We tellen af tot het weekend van 13/14 oktober. Er kunnen nog wat deelnemers bij (vooral dames). Je kunt je hiervoor nog inschrijven via de site.

[hm]