Midzomerwedstrijd 23 juni

Het was bijna niet doorgegaan vanwege een te gering aantal deelnemers, maar gelukkig werd kort voor de sluitingsdatum het aantal van 21 deelnemers gehaald, mede dank zij de gasten van Ies en Joke. (Tip, nodig je vrienden ook eens uit om mee te doen aan één van onze gezelligheidswedstrijden.) Tot grote opluchting van de gezeligheidscommissie kon de midzomerwedstrijd (met barbecue) dus gewoon gespeeld worden, al werd het op de grote baan geen shotgun. De wedstrijd deed zijn naam eer aan, er was sprake van een zonnige zomerse dag met hoge temperaturen. De baan lag er goed bij en er werd alleszins redelijk gespeeld. Het concept  van eerst negen holes spelen op de grote baan, vervolgens een barbecue en daarna 9 holes op de par 3 was succesvol. Uiteindelijk  was het Leo van der Heide die met de eer ging strijken. Hij werd overall winnaar met 34 stableford punten. Op de voet gevolgd door Geert van Lienden met 33 stableford punten. Heel bijzonder; Leo had een hole-in-one op hole 9 van de par 3. Dat was wel een feestje waard, dus trakteerde Leo alle aanwezigen op een drankje. Dat werd natuurlijk heel erg op prijs gesteld door de deelnemers en we feliciteren Leo met zijn mooie prestatie. De longest drive bij de heren was voor Marc de Raedt. Bij de dames was de longest voor Hetty Meijs. Zij had ook de neary, die op hole 7 van de par 3 stond.

Al met al was het een leuke midzomerwedstrijd. En omdat de avonden nog lang zijn, bleef het nog lang gezellig op het terras.