Midzomer! (wedstrijdverslag)

De baan lag er prachtig bij op 21 juni, een stralende dag met de midzomerwedstrijd op het programma bij Holthuizen!

Met een deelnemersveld van 43 enthousiaste deelnemers, kwamen de spelers vanaf half twee binnen wandelen. Er zou gestart worden op zowel de grote als de par 3 baan vanaf 14.00 uur.

De flights van vier spelers kregen op basis van een gemiddeld hcp een aantal slagen mee. Er werd na de afslag steeds met de beste bal verder gespeeld dus de flights vlogen door de baan! Bij de wisseling van de grote baan naar de par 3 en omgekeerd stond er op het terras een heerlijk koel drankje en een hapje klaar!

Na deze korte stop ging elke flight weer door met het spel. Zoals aangekondig, stond er na afloop een heerlijke barbecue-maaltijd klaar voor alle deelnemers die na elkaar binnen kwamen. Door de strakke organisatie verliep dit keurig zodat er niet teveel deelnemers tegelijkertijd startten met hun bbq.

En er was goed gespeeld! De winnaars, Monique vd Linde, Jesse Lamers, Annie Wagenaar en Sake Elzinga, kwamen met 50 slagen van beide banen, gevolgd door het team van Bertha Oosting, Willi Janssen, Annemarie Bonga en Kees van der Helm die met 51 slagen hun rondes hadden gespeeld.

Beide teams kregen een bon van de horeca!

Toos van Lent